Ken Hom, a BBC-ből ismert kínai-amerikai szakács az egyik legősibb emberi táplálék, a tészta eredetének felkutatására és történetének bemutatására vállalkozik. Az ország- és földrészhatárokon átívelő nyomozás a születéstől a kezdeti felhasználási szokásokon át, az elterjedésig és az európai konyhaművészet bemutatásáig tart.
Figyelem: A beküldött észrevételeket a szerkesztőink értékelik, csak azok a javasolt változtatások valósulhatnak meg, amik jóváhagyást kapnak. Kérjük, forrásmegjelöléssel támaszd alá a leírtakat!
Hozzászólások
feketevipera
2011 szept. 09. - 19:15:01
De jó, úgy tûnik, megismétlik a sorozatot. Annak idején pár részt láttam belõle, és tényleg élvezetes volt. Gasztronómia és történelem (illetve az étkezés, a tésztaevés és -készítés története) egyben. Nem kizárólag "fõzõcske", annál azért több, ez emeli a hasonló jellegû mûsorok fölé.
Az értesítések jelenleg le vannak tiltva! Amennyiben szeretnél cikkajánlókat kapni, kérlek, hogy a böngésző Beállítások / Értesítések menüpontja alatt állítsd be az értesítések engedélyezését!
Hozzászólások