A tökéletes terv

Bakancslistához adom
Perfect Plan
kanadai thriller, 89 perc, 2010

Értékelés:

25 szavazatból
Szerinted?

Lauren Baker, a gyönyörű ingatlanügynök, élete legjobb üzletébe fut bele, és hamarosan talál is vevőt. Azonban az eladók csalók, és az igazi tulajdonosok holtan kerülnek elő. Lauren pedig rájön, hogy egy átverés áldozata lett.

Stáblista:

Szereplők

Lauren Baker
Sean / Keenan Blake
Garrett Crawford
Rebecca / Brenna Lakefield

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
tévémuki 2019 febr. 09. - 00:16:01
Időrabló, gagyi thriller! Sajnálom, hogy nem hagytam abba menet közben, de reméltem, hogy lesz benne valami érdekes, értékes, de nem. Időmet vesztegettem.
jeffero 2011 ápr. 24. - 01:53:17
Annyira nem rossz, beleillik a hasonló stílusú egyszerûbb thrillerek sorába, amelyeket a Hallmark szokott adni. Azonban nem annyira emlékezetes, nem nézném meg sokszor, egy-kettõnél többször biztosan nem.

Részben amiatt kezdtem nézni, mert a fõszereplõ páros - Emily Rose és Lucas Bryant - ismerõs volt nekem a Haven sorozatból. Talán egyezett is a szinkronhang, és tavaly tök érdekes volt, hogy szinte a sorozattal egyidõben került mûsorba.
Utánakerestem az IMDb-n, és kiderült, hogy valójában a filmet a sorozat elõtt pár hónappal forgatták, vagy legalábbis az elsõ megjelenési dátuma, a kanadai idõpont volt korábban, mint a Haven sorozat amerikai premierje.