A tűz gyermeke

Bakancslistához adom
Firebreather
amerikai animációs film, 90 perc, 2010

Értékelés:

8 szavazatból
Szerinted?

Duncan Rosenblatt 16 éves fiú, aki elvált szülők gyermeke. Margaret, az anya tipikus külvárosi, pálya szélén szurkoló mama, Belloc az apa viszont különös teremtés: 120 láb magas tűzokádó, Godzilla-szerű lény, más néven Kaiju.
Belloc, a Kaijuk uralkodója, és amikor 16 évvel ezelőtt háború tört ki az emberek és a félelmetes szörnynek közt, Margarettel való kapcsolata jelentős pusztulástól mentette meg mindkettejük táborát. A Kaiju eltűnt, Margaret kénytelen volt egyedül felnevelni gyermekét Duncant, a körülményekhez képest szerető környezetet biztosítva neki. Bár a Kaijuk eltűntek, a világ még mindig tart a szörnyek visszatértétől, ezért a kormányzati titkosügynökség, a MEGTAF védelmi programot működtet arra az esetre, ha az ellenség visszatérne. Egy Blizt Barnes nevű MEGTAF ügynök küldetése, hogy rajta tartsa a szemét Margareten és Duncanen.
A középiskola önmagában is kemény hely, így Duncan beilleszkedését nem könnyíti meg hirtrelen természetete és pikkelyes narancsszerű bőre. Új iskolába iratkozik, ahol összebarátkozik a kívülálló Isabellel és Kennel, és beleszeret a népszerű és lenyűgöző Jennába. Tudva, hogy a fia uralkodói korba lépett, Belloc már keresi Duncant, hogy bevezesse a Kaiju-világba, remélve, hogy Duncan egy napon a nyomdokaiba lép, és elfoglalja méltó helyét a trónon.

Stáblista:

Szereplők

Duncan Rosenblatt hangja
Margaret Rosenblatt hangja
Isabel hangja
Kenny Rogers hangja
Jenna hangja
Barnes hangja

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
filmimádóó 2013 nov. 25. - 23:19:07
Nemrég hallottam errõl a "filmrõl", egyik barátnõm ajánlotta, így megnéztem. Nekem tetszett, szerintem jól megcsinálták. 9,5/10
8/10
sunny_days 2011 dec. 24. - 17:18:54 8/10
Jó kis nézhetõ film, szépen kidolgozott szereplõkkel, látvánnyal. Kár, hogy hamar vége lett (a CN elég hosszú reklámot tett a közepére).
Sonic8 2011 dec. 11. - 13:41:52 Előzmény Sonic8
Remélem :DD
Sonic8 2011 dec. 09. - 15:25:37
Jó lesz
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu