A vadrózsák völgyében: A szerelem hatalma

Bakancslistához adom
Im Tal der wilden Rosen: Die Macht der Liebe
német romantikus dráma, 89 perc, 2008

Értékelés:

1 szavazatból
Szerinted?

Nagy kihívás előtt áll Emily Wheeler. Ugyanis a főnöke a Vadrózsák völgyébe küldte, hogy ott fényképezőgépével dokumentálja a telepes nők nehéz, de hősies életét. Nehéz próbatétel egy fiatal nő számára.

Alaposan megpakolva toppan be a családi ranchükre, ahol a bátyja, Ted egy állatorvosi praxist vezet. A viszontlátás öröme leírhatatlan. Sőt még inkább kiteljesedik az, amikor Ken Calhoun, a helyi hotel tulajdonosa is megjelenik az ünnepi vacsorán.

Emily és Ken szinte egy csapásra szimpatikusnak találja egymást, sőt már a vacsora során is izzik közöttük a levegő. Emily boldogságát viszont egy sötét titok terheli, ami nem csak életük álmát, hanem a közte és Ken között kibontakozó szerelmet is fenyegeti.

Hamarosan ehhez jön még egy további meglepetés. A fiatal, csinos Monica Rodham szinte szó szerint a lába elé omol: A nő postakocsiját ugyanis kirabolják, bár meg tud menekülni, de egy zuhanás során elveszíti az emlékezetét.

Ted csupán véletlenül talál rá a fiatal nőre, és egyszerűen hazaviszi magával. Monica szinte azonnal vonzódik a megmentőjéhez. Ted viszont visszahúzódó, zárkózott és nem akar Monicával semmilyen kapcsolatot. Néhány évvel ezelőtt ugyanis keserűen csalódott, és még mindig ettől a fájdalmas szerelmi csalódástól szenved.

Eközben pedig Emily Ken közeledését rendre visszautasítja és igyekszik a férfit magától távol tartani. Ugyanis attól fél, hogy Kent végérvényesen elveszíti, amennyiben felfedné előtte a titkát. Kétségbeesetten kér Ken tanácsot Tedtől, továbbá magyarázatot Emily különös magatartására. Emilynek tett ígérete ellenére Ted elmondja a titkot a barátjának. De akkor már Emily összepakolta a holmiját és eltűnt. …és kezdetét veszi a versenyfutás az idővel.

Stáblista:

Szereplők

Emily Wheeler
Ken Calhoun
Monica / Rose Rodham
Ted Wheeler
Cledus Rodham

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
10/10
grosz_i 2022 jan. 10. - 13:41:12 10/10
A Vadrózsák völgyében 2006 és 2008 között készült tizenhárom epizódból álló sorozat: eredeti helyszínen - Kanada: Sziklás-hegység. Asszonyokról szól, akik megküzdenek ebben a férfiak által dominált világban a szerelmükért, boldogságukért, mindegyik igazi Love story. Nem a Colt, vagy Browning és az erőszaké, hanem a nőké és az érzelmeké a főszerep.
Eredeti helyszínen Kanadában, a Sziklás-hegység völgyeiben forgatott sorozat. Elbűvölő tájakon, egészen új, női perspektívából ismerhetjük meg a Vadnyugat meghódítását…

Sajnos, a 13. epizódból csak az 1. 2. 3. 5. 8. epizódot szinkronizálták magyarra...