Ahol számít a barátság

Bakancslistához adom
Da wo die Freundschaft zählt
2007

Értékelés:

6 szavazatból
Szerinted?

Stáblista:

Szereplők

Hansi Sandgruber
Viktoria Perterer
Christl Huber
Irmi Sandgruber
Franz Sandgruber
Kathi Sandgruber
báró Friedrich von Lien
Gernot Brunner

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
Ildikó0408 2011 márc. 14. - 17:04:48
Egy érdekesség.
A fenti elsõ képen piros pulóverben az egyik szereplõ Hansi Hinterseer kisebbik lánya, Laura.
Ildikó0408 2011 márc. 14. - 17:01:39 Előzmény jade65
Szia!
Tirolban, Kitzbühel mellett idén augusztusban már 10. alkalommal rendezik meg a Hansi Hinterseer Open Air-t. Ez egy három napos rendezvény, amit említettél Hansival túrázás a hegyre (pénteken), ott egy rövidke koncert,szombaton és vasárnap a kitzbüheli teniszstadionban van a nagykoncert. A tv-ben mindig megnézem és interneten is rákeresek. Egyszer jó lenne eljutni, mert szerintem hihetetlen hangulata van az egésznek. De sajnos elég "húzós".
Egyébként tavaly márciusban voltam Bécsben Hansi koncertjén.Felejthetetlen élmény volt.
jade65 2011 márc. 11. - 17:42:28 Előzmény Ildikó0408
Szia!
az ORF-en és a ZDF-en láttam müsorát nem olyan régen. Nekem tetszik az s stilus amiben énekel és valóban hatalmas a rajongó tábora. Minden évben valamelyik hegyen egy tó körül tart koncertet és mivel székek nincsenek, mindenki a földön ül. Én nagyon szeretem azt a folk zenét és dalokat, amiket elõad, biztos hogy megnézem a filmet!
Ildikó0408 2011 márc. 07. - 21:23:03
Jó kis film, németül már láttam. Gyönyörû helyen játszódik, már csak ezért is érdemes megnézni. A fõszereplõ Hansi Hinterseer egyébként híres osztrák népzene és slágerénekes, fõleg német nyelvterületen, de az egész világon vannak rajongói.
Itt Magyarországon talán nem sokan ismerik. Az iwiw-en megalakult a rajongói klubja, aki szereti õt, csatlakozzon vagy írjon a hansirajongo@gmail.com-ra.
Üdv.
Ildikó