Aki bátor, azé a menyasszony

Bakancslistához adom
Dilwale Dulhania Le Jayenge
indiai vígjáték, 189 perc, 1995

Értékelés:

8 szavazatból
Szerinted?

Simran, a Londonban élő, konzervatív pandzsábi családban nevelkedő lány kikönyörgi édesapjánál, hogy mielőtt előre elrendezett házassággal férjhez adnák régóta kinézett indiai vőlegényéhez, elmehessen a barátnőivel egy egyhónapos európai vonatos körutazásra. Az úton megismerkedik Rajjal, a szintén Londonban élő, léha, felelőtlen indiai fiúval, akit rettentő ellenszenvesnek talál. A kalandos út során azonban a két fiatal egyre jobban megismeri egymást, és az út végére rájönnek, hogy egymásba szerettek. Ám Simrant otthon várja a szigorú apa, a soha nem látott, Pandzsábban élő vőlegény és az indiai szokások szerint elrendezett, hagyományos esküvő.

Stáblista:

Szereplők

Raj Malhotra
Simran Singh
Chaudhry Baldev Singh
Dharamvir Malhotra

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
10/10
Matthias 2018 ápr. 21. - 20:45:49 10/10
Másodszor megnézve csak felértékelődött nálam ez a film. Sokkal több ez egy egyszerű romantikus filmnél. Komoly mondanivalója is van, emberségről és emberi értékekről. Kajol pedig fantasztikus, lenyűgöző, elbűvölős. Shah Rukh Khan is szimpatikus nagyon, nagyon elemükben voltak itt mind a ketten. Talán a legjobb szerepük, legalábbis itt látszott rajtuk a legjobban, hogy mennyire élvezték, mert jó szerepük volt több is.
10/10
Matthias 2018 márc. 02. - 14:57:24 10/10
Azért nagyszerû ez a film, mert volt bátorsága szembemenni az elavult indiai hagyományokkal, és mindezt intelligensen, okosan. Nem durván, csak óvatosan, de kimondja, hogy talán nem minden jó az õ szent hagyományaikban.
10/10
Matthias 2018 febr. 20. - 12:20:48 10/10
Nagyon szép, és jó romantikus film volt, tetszett. Aki nem akciófilmet, és hollywoody látványorgiát szeretne, az nézze meg nyugodtan. ajánlom én is.
10/10
hozsike 2010 szept. 13. - 19:50:33 10/10
" Az életedben mindig két út lesz elõtted. Egy helyes út, és egy helytelen. A rossz út nagyon könnyû, az fog maga felé csalogatni. A helyes út nagyon nehéz tele veszéllyel és gonddal. A rossz úton járva eleinte talán sok szerencsét és boldogságot találsz majd, de végül veszteni fogsz és elbuksz. A helyes úton járva viszont eleinte talán megbotlasz, és sok problémával találkozol. De legvégül mindig gyõzni fogsz! "
- Dilwale Dulhania Le Jayenge  - Raj (Shahrukh Khan) a helyes utat választotta és gyõzött.
10/10
hozsike 2010 szept. 13. - 17:45:31 10/10
Annyira tetszett ez a film is SRK és Kajol nagyon jó páros aki teheti nézze meg(töltse le) mert nagyon, nagyon jó film :)
A hirdetések megjelenítése akadályba ütközött.

Ezt okozhatja valamilyen hirdetésblokkoló (Adblock) használata, illetve egyes vírusirtók, böngésző kiegészítők, beállítások.

A hirdetés blokkolás kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamTovábbi segítségért kattints ide! Köszönjük, PORT.hu