Akit Djangónak hívtak

Bakancslistához adom
W Django!
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott olasz western, 91 perc, 1971

Értékelés:

5 szavazatból
Szerinted?

Django a felesége gyilkosainak nyomában jár, amikor megmenti az akasztófától a lótolvajlással vádolt Carranzát, aki tudja, kik ölték meg az asszonyt: négy bandita, akik most fegyvereket csempésznek a mexikói forradalmároknak. Carranza segítségével Django beáll a csempészek közé, hogy végrehajthassa bosszúját.

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
7/10
nikato 2023 nov. 28. - 16:09:39 7/10
Anthony Steffennek voltak jó westernjei.
adamnagysweetmovie 2015 máj. 10. - 11:26:28
4-5 éve volt egy szovjet széria, éjjel, minden körítés nélkül méterszámra öntve a szart a kulturális értékel (bár az oroszok sztem igazán gagyit nem tudnak csinálni, olyan erõs a tradíciójuk).
feketevipera 2015 máj. 09. - 21:13:50
Megnéztem, de hogy minek, fogalmam sincs. Nyilván az "eredeti" Djangónak egy hivatalos folytatása készült (talán 87-ben), a többiben meg csak felhasználták a nevet, hogy leforgassanak egy jó esetben is csak B kategóriás akármit. Hát ez is ilyen lett, nagyon gyenge, sokszor logikátlan is. A fõszereplõ egymagában is halomra lövi a gonosz kovbojokat, újratölteni persze csak alig kell a pisztolyt (amúgy tényleg csak nagyon ritkán látni ezekben a filmekben, hogy honnan a rossebbõl szednek ennyi töltényt, itt is csak elõszedte õket a faszi, de hogy honnan...), a verekedõs jelenetek is gyengék, a történetszövés szintén, gyakorlatilag az egyes kinyírások köré épül valamicske sztori, de az csak libafos, vér szinte nincs is, holott van egy-két jelenet, ahol szinte sz.rrá lövik egymást a népek. A színészi játék nulla, azért összehozhattak volna valami normálisabb dolgot is, nem csak ilyen fércmûvet. Nem sejtettem, hogy ennyire rossz lesz, de így jártam.
offtopic
feketevipera 2015 máj. 09. - 21:07:19 Előzmény adamnagysweetmovie
Ez emlékeztet engem a régi szép idõkre, amikor jó pár éve (van talán 7-8 is, nem tudom) rendszeresen mentek amerikai és kanadai tucatkrimik az egyesen (olyan este 8-9 körül, tehát még nem is hajnalra eldugva), majd rögtön meg is ismételték õket a kettesen, minden bizonnyal szigorúan a kimûvelt emberfõk kinevelése érdekében.
adamnagysweetmovie 2015 máj. 07. - 17:01:03 Előzmény Texas Bill
Igazadat egy percig sem vitatnám, már csak az a kérdés, ami egyáltalán nem való közszolgálati adóra, hanem egy olcsó mozicsatornára, abból minek is csomagot venni hajnali sávra? Node mindegy is, lelkesedjünk...
Texas Bill 2015 máj. 06. - 08:20:50
A film nekem nem tetszett. A történet alapja elég sablonos: bosszú. Ettõl még lehetett volna érdekes és izgalmas. Sajnos a sztori kibontása egyáltalán nem sikerült. Kilencven százalékban lövöldözés az egész. A figurák hiteltelenek. A fõszereplõ szinte csak ott van, színészi képességeit erõsen meg kell, hogy kérdõjelezzem - a többi, mostanában leadott filmje alapján is elmondható ez. Az akciójelenetek gyatrák, a humorosnak szánt momentumok gyengék. Nincs mit sorolni ezen. Talán egyedül a zenére mondható el, hogy jó, élvezhetõ - kár, hogy eléggé alárendelt a szerepe a filmben.
Texas Bill 2015 máj. 05. - 17:39:59
Megsúgom, hogy az összes jelentõs tévétársaság csomagokban vásárolja a filmeket, sorozatokat. Egyáltalán nem csoda a csomagban vásárlás, sõt ez a megszokott. Csomagban jön az amerikai akciófilm, a latin-amerikai telenovella, a kórházsorozat vagy a krimi.
adamnagysweetmovie 2015 máj. 05. - 16:13:09
Ey újabb programmer, vajh magyar pornofilmekkel fizethettünk a talján expolitation-csomagért?