Alattomos érzelmek

Bakancslistához adom
The Vicious Kind
amerikai vígjáték, 92 perc, 2009

Értékelés:

16 szavazatból
Szerinted?

Az építőmunkás Caleb elidegenedett a családjától. A nehéz válása után magányosan, de elégedetten él. A nőkkel szemben megvetően viselkedik. Ám mindez próbára tétetik, amikor találkozik az öccse, Peter új barátnőjével. Caleb kezdettől fogva bizalmatlan Emmával szemben, és figyelmezteti Petert, hogy a kapcsolatuk azzal végződik majd, hogy a lány megbántja. Miközben az öccsét próbálja védeni, azon veszi észre magát, hogy számára meglepő módon, egyre inkább vonzódik Emmához. Ez a felismerés arra készteti, hogy megpróbálja eltitkolni gyengeségét.

Stáblista:

Szereplők

Caleb Sinclaire
Emma Gainsborough
Peter Sinclaire
Donald Sinclaire

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
5/10
pihes 2021 jún. 09. - 14:29:38 5/10
Hibákat mindannyian követünk el, de a családba azért érdemes odafigyelni. Ez, nem arról szólt.
Lassú, fárasztó, mégis átjött a lényeg!

5/10
8/10
The Cortez 2020 máj. 29. - 20:31:01 8/10
Egy középkorú pali (Adam Scott, Hatalmas kis hazugságok) a szerelmi csalódását követően visszazuhan a Harag szakaszba, keményen cinikussá válik, valamint folyamatosan ribancozza a nőket. Utóbbi tevékenysége miatt sokakat emlékeztethet egy másik fiatalemberre, de fontos megjegyezni, hogy a főszereplő elkeseredettségében, minden nőneműt egy kalap alá vesz. Szélsőségesnek számító nézeteivel leginkább saját full béta öccsét fárasztja, akit egyébként teljesen jogosan, még az újdonsült csajáról is le akar dumálni. Párszor alaposan beégeti magát, ugyanakkor többször simán fel lehet röhögni a poénjain meg a szerencsétlenkedésein. És hogy igaza van-e bármiben, amit a nőkről állít, vagy csak a pofára esésének köszönhetően, megkeseredett hazugságokat hord össze róluk? Ez a fináléban garantáltan kiderül, tehát megéri addig kitartani. Érdekes gondolatokban + ütős oltásokban gazdag mozi, amely a félrebaszás intézményét helyezi a középpontba.
7/10
kkruppa 2012 márc. 26. - 20:20:48 7/10 Előzmény NADALFAN
Inkább dráma-vígjátéknak nevezném :) a bátyó karakterén sokat nevettem, kissé alpári de szerethetõ karakter.
Egyszer mindenképpen nézhetõ.
8/10
NADALFAN 2012 márc. 05. - 19:32:47 8/10
nem tudom hogy ez mennyire vígjáték,szerintem semennyire. hát én egyszer se tudtam rajta nevetni az tuti. viszont jó film ,Britanny még jobb benne!
SPOILER - a báty nagy féreg volt- a csaj meg tényleg ribi de a jobb fajtából -mert lehet még szûz volt -he-he??.....-VÉge