Állati szövetség

Bakancslistához adom
Pets United
6 éven aluliak számára nem ajánlott német animációs kalandfilm, 89 perc, 2019

Értékelés:

14 szavazatból
Szerinted?

Roger, a Robin Hoodra hajazó kóbor kutya és Belle, az elegáns, ám elkényeztetett cicus Robo Cityben, egy hipermodern metropoliszban élnek. Bár nem ismerik egymást, együtt keverednek bele a városukat sújtó kaotikus események sodrába, amikor a metropoliszt üzemeltető robotok megvadulnak, és átveszik az irányítást. A zűrzavaros történések közepette hőseink rákényszerülnek, hogy a túlélés érdekében félretegyék előítéleteiket, összefogjanak és fejest ugorjanak egy akciódús kalandba, amelyben nem kevesebb forog kockán, mint szeretett városuk sorsa.

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
1/10
Marton12 2022 jan. 09. - 15:29:59 1/10
Ez kb. a Duck tv kiherélt műsorai és az amúgy jó A kis kedvencek titkos élete egybegyúrva. Förtelmes volt, irritáló. Mire vége lett, szabályosan hányingerem volt már. Nem is értem, minek kell ennyire gagyira csinálni egy animációs filmet?? Láttam már egy két rémgyenge darabot a kategóriából, de ez messze alulmúlja még azokat is. Az animáció ezúttal pocsék volt, a szinkron is. A történet meg... egy nagy baromság volt. Egész egyszerűen nem ért az egész egy kalap szart sem.
Ennyit érdemes elmondani róla, szerintem ebben minden benne is volt...
1/10
Pejta 2021 jan. 09. - 21:44:47 1/10
Először azt hittem kínai. Max 4 éves korig. Gagyi sztori, gagyi grafika, gagyi magyar szinkron (ha telefonon keresztüli hang kell, belebeszélnek egy pohárba). A nagyon sok helyre nem írtak szöveget, ezeket a szinkron végig nyögi.