Álom és szerelem: Inga Lindström: Mindent a szerelemért

Bakancslistához adom
Inga Lindström: Die Sache mit der Liebe
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott német romantikus dráma, 89 perc, 2012

Értékelés:

14 szavazatból
Szerinted?

Így van ez a szerelemmel is. Az ember holtáig tanul! Meggyőződik erről Anna Ekberg is, a rádiós talkshow műsorvezetője is. A műsor témája a szerelem. Anna a magasabb osztálybeli Markus Edvardson menyasszonya. A férfit Stockholm egyik legjobb partijaként tartják számon. Közeleg esküvőjük időpontja. A helyzet bonyolódik, amikor megjelenik féltestvére, Pia. Hirtelen apja, Oliver is fel akarja vele venni a kapcsolatot. Anna azonban nem szólt vőlegényének apja és nővére létezéséről.

Egyéb epizódok:

Stáblista:

Szereplők

Anna Ekberg
Henrik Blomsten
Marita Edvardson
Johan Edvardson
Ole Rasmusson

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
10/10
grosz_i 2023 jún. 25. - 17:09:16 10/10
Inga Lindström: Mindent a szerelemért (2012)

Anna Ekberg rádiós talkshow-műsorvezetőként és szerkesztő íróként is a szerelem témájának szenteli magát. Magánéletben is sikeres ebben a szakmában, mert az egyik legkeresettebb stockholmi agglegény, Markus Edvardson megkéri a kezét.

Anna élvezi, hogy a gazdag szülők Marita Edvardson és Johan Edvardson melegen fogadják a családban. Amikor Pia Rasmussen megjelenik az Edvardson családban, Anna megdöbben, mert nem mondta el Edvardsonéknak, hogy is családja tagja. Ugyanis ő és Pia féltestvérek, apjuk, Ole már régóta próbál kapcsolatba lépni Annával.

Amikor az apjával kialakult helyzet konfliktusossá válik, és kapcsolata Markusszal nem kívánt fordulatot vesz, Henrik, a legjobb barátja és a könyvesbolt tulajdonosa, aki mindezidáig nem merte felfedni előtte szerelmét, kiáll mellette. Az érzelmileg tapasztalt rádiós műsorvezető ekkor ébred rá, hogy sokat kell még tanulnia, ha szerelemről van szó...

Képek az epizódhoz (link): https://www.kino.de/film/inga-lindstroem-die-sache-mit-der-liebe-2012/