Álom és szerelem: Rosamunde Pilcher - Családban marad

Bakancslistához adom
Rosamunde Pilcher - Die Braut meines Bruders
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott német romantikus dráma, 90 perc, 2019

Értékelés:

12 szavazatból
Szerinted?

Emma Boyle végre megvalósította a barátjával, Henryvel együtt a saját vállalkozásról szőtt nagy álmát, megnyitották a szendvics-futárszolgáltatásukat. Annak kiépítéséhez felhasználták Emma szerény örökségét is.

De épp hogy fellendülne az üzlet, a nő nem szándékosan terhes lesz. Optimistán szembesül az új helyzettel - nagyon is ellentétben Henryvel -, aki egy zűrzavaros éjszakán kiüríti a közös kasszát és eltűnik.

Pénztelenül és terhesen Emma a Caroline nagynénjénél lel otthonra, akinek Cornwallban van pszichoterepeuta rendelése.

Carolin paciensei között ott szerepel a másodliga labdarúgó, Emma fiatalkori barátja Marc Romney is. A férfi, apja, William nagyvonalú futball támogatásának köszönhetően egy jól jövedelmező ligaszerződési ajánlatot kapott az FC Liverpooltól. A karrier lehetősége viszont problémás lehet, ugyanis Marc meleg. A kemény profi-világban a másság nem kerülhet a nyilvánosság elé. Minthogy Marc szeretne apja elvárásainak megfelelni, szerződtet ezért maga mellé egy alibi-feleséget. A nő viszont alig a szerződés létrejötte után otthagyja.

Már közel állnak ahhoz, hogy Marc Emmának felajánlja, hogy játssza a mennyasszonya szerepét. Ez mindkettőjük számára nyertes-nyertes helyzet lenne: Marc továbbra is titkolhatná a homoszexualitását, Emma és születendő gyermeke számára pedig pénzügyileg biztosított lenne a jövőjük. Emma belemegy az egyességbe.

Emma számára viszont a hazugság egyre nyomasztóbb gond lesz, ugyanis beleszeret a sikeres zongoristába, Charles Millerbe. Bármennyire is védekezik az érzései ellen, de hát a szerelem ellen nincs orvosság. Még inkább bonyolódik a helyzet, ahogy kiderül, hogy Charles és Marc testvérek. William és a felesége még akkor elváltak, mikor a gyerekek kicsik voltak. Charles az anyjánál nőtt fel, ezért az ő nevét viseli.

Nagyon bonyolult a két testvér kapcsolata, és Emma a két front közé kerül. Amikor pedig az is kiderül, hogy Emma terhes, és William erősen kétli Marc apaságát, erősen meginog a jól felépített hazugság-vár és az összedőlés veszélye fenyegeti.

Az igazság kiderülése nem opció Emma számára, mert így Marcnak színt kellene vallania az apjának, és Marc-ot is ízekre szedné a média. Úgy tűnik, Emma mindent elveszíthet, egy jó barátot, egy anyagilag biztosított jövőt, és ami a leginkább nyomasztja -, élete nagy szerelmét is.

Egyéb epizódok:

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
9/10
Judit Seregelyes 2021 aug. 17. - 22:54:21 9/10
Azért undorító, mert van benne egy meleg pár? Vagy miért?
1/10
Szegényanyád 2020 okt. 09. - 22:45:49 1/10
Néztünk már Rosamunde filmeket. Ez most egy hányinger. Vajon miért? Pontszám:0.