Álomhajó - Seychelle-szigetek

Bakancslistához adom
Das Traumschiff - Seychellen
német-osztrák romantikus dráma, 90 perc, 2000

Értékelés:

1 szavazatból
Szerinted?

Az MS Deutschland ezúttal a Seychelle-szigetek, az Indiai-óceán álomszép szigetcsoportja és egyben búvárparadicsoma felé veszi az útirányt.

A fedélzetén van Daniel Neumann, a lektor, akit Katie Becker kísér el az útjára, miután súlyos szembetegségéből immár felépült, újra lát. Katie-t lenyűgözi ez az őt körülvevő új világ, és minden őt érő benyomásnak őszintén örül. Ahogy megismerkedik az Álomhajó zongoristájával, Andreas Wirthel, és sok időt vele is tölt, rájön Daniel, hogy nem csupán baráti érzelem köti őt Katie-hez. Megbántva és féltékenyen figyeli a kettejük kapcsolatának alakulását. Beatrice végül felnyitja Daniel szemét, és bátorítja, ragadjon meg minden lehetőséget arra, hogy megnyerje maga számára Katie-t.

Sonja Brinkmann és édesanyja, Monika számára is különös élményt jelent ez az utazás. Mindkettőjüket Sonja apja, a gazdag üzletember Carsten Bugenhagen hívta meg erre az utazásra. A fedélzeten megismerkednek Thomas Albrechttel és a feleségével, Brittával, valamint a különc szaxofonossal, Axel Dittbergerrel. …és mindannyiuknak egy közös úti céljuk van: Carsten Bugenhagen magánszigete. A multimilliomos mindegyik érintettel egy drámai döntést kíván közölni.

Paulsen kapitánynak nyomasztó emlékei törnek elő, élednek újra ezen az útszakaszon. Röviddel a Seychelle-szigetek előtt fényjelzést vélt valahol leadni. Régi emlékei között mélyen elásva igazi „déjà vu”-nek éli át, és azonnal bejelöli a térképén az adott pozíciót. Amikor pedig Paulsen kapitány a kikötőben értesül is arról, hogy egy halász meg a kisfia eltűntek, azonnal tudja mi a teendője.

Stáblista:

Szereplők

Jakob Paulsen kapitány
Dr. Horst Schröder
Axel Dittberger
Katie Becker
Britta Albrecht

Hozzászólások

Szerinted?