Álomhotel: Chiang Mai

Bakancslistához adom
Das Traumhotel: Chiang Mai
német romantikus film, 2004

Értékelés:

7 szavazatból
Szerinted?

Markus Winter nagyon aggódik, mikor megtudja, hogy a vendége Holger nyom nélkül eltűnt. Holger felesége, Susanne meg akarta lepni látogatásával, de teljesen kiborul mikor megtudja, hogy eltűnt a férje. Mark mindent megtesz, hogy megtalálja az elveszett férjet. Holger Carsten barátjával akart menni kincsre vadászni, de sikertelenül. Susanne már a legrosszabbra gondol, ami férjével történhetett.
A csinos diáklány, Meike egy nagyon különleges ajándékkal készül szüleinek, vőlegényével Chiang Mai-ban. A lány anyja teljesen másképp értékeli az esküvői terveket, mint apja. Az apa megpróbálja meggyőzni Philipet a fitness-edzőt, hogy vigye kísértésbe a lányát. Vajon ellen tud állni Philip az ajánlatnak?
Moritz és Jens a két testvér együtt nyaral. A helyes Jens mellett Moritz mindig háttérbe szorul, de megegyeznek, hogy ezen a nyaraláson nem szednek fel senkit. Egészen addig míg meg nem ismerik a fotós Saraht. Moritz és Sarah egy csodás napot töltenek Chiang Mai-ban. Mikor testvére meghallja a hírt, azonnal féltékeny lesz. Azt hazudja Sarahnak, hogy Moritz feleségül akarja venni, amint visszaértnek Németországba. Vajon a lány hisz a pletykának, vagy inkább megismeri Moritzt?

Stáblista:

Szereplők

Markus Winter
Susanne Rückert
Hermann Lehmann
Ursula Lehmann

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?