Alulképző

Bakancslistához adom
Lower Learning
16 éven aluliak számára nem ajánlott amerikai vígjáték, 92 perc, 2008

Értékelés:

30 szavazatból
Szerinted?

A Geraldine Ferraro általános iskola az összeomlás szélén áll: az állam legalacsonyabb teszteredményeit produkálja, a tanárok lusták, elmebetegek, részegek, vagy éppen szexelnek, az igazgató pedig pénzt csikar ki a szülőkből. Ennek megfelelően az oda járó gyerekek sem földre szállt angyalok. Főleg, ha boxmeccseken kell helytállniuk. Tom (Jason Biggs), a kissé szerencsétlen igazgató-helyettes az egyedüli, aki ráncba szedné a tanárokat, felhívná a figyelmet arra, milyen korrupt az igazgató, és rendbe tenné a dolgokat, mielőtt a katasztrofális állapotok a suli bezárásához vezetnének. Amikor feltűnik egykori iskolatársa, a gyönyörű és egyenes jellemű Rebecca Seabrook (Eva Longoria Parker), közösen látnak hozzá a rázós feladatnak.
FEA2 FEA2

Stáblista:

Szereplők

Tom Willoman
Rebecca Seabrook
Harper Billings
Laura Buchwald
Jesse Buchwald

Hozzászólások

Szerinted?
1/10
DUNAWÖLD 2015 febr. 01. - 00:38:54 1/10
Hollywood feldolgozta a "kenyér és cirkusz" alapgondolatát, fogalmazhatunk úgy is, hogy ez "munkahelyteremtés" Jason Biggs és "népes családja" számára. Amíg nem láttam pl. Adam Sandler hasonló, korábbi filmjeit, a kedvencem volt. Tehát mégsem velem van a baj... Akinek amerikai pitén nem támad sírhatnékja...Jason Biggs meg végre bocsánatot kérhetne azért a filmért, és jóvátenné valahogyan. NEM EZZEL A FILMMEL.
kgabor45 2011 dec. 06. - 00:56:12
50 perce nézem döbbenten, próbálom kitalálni, mirõl szól ez a hihetetlen baromság. Ha erre pénzt adtak valakik, õket minõsíti. De miért kellett ezt nekünk megvenni, szinkronizálni és bemutatni? Ez minket is minõsít...
1/10
Ford Mustang 2011 júl. 13. - 14:58:38 1/10
Ekkora egy bõdületes baromságot... nem véletlenek a szereplõk, nagyon az Amerikai pitére hajaz. Borzasztó rossz.
1/10
Zolecs 2010 nov. 01. - 19:03:20 1/10
egyetértek.borzalmas,unalmas.semmi nem történik benne.egyszer nem nevettem a fárasztó poénokon,márha azok azok akartak lenni.40 percig bírtam de szerintem már ezzel is toplistára kerülnék.tényleg kevés film van amit nem nézek végig,de ez olyan.10/1
Amerigo49 2010 ápr. 18. - 08:05:58
Ez egy elképesztõen unalmas és ostoba film.
Az égvilágon semmi, de semmi sem történik benne.
Kevesen fogják végignézni. Egy tömény unalom.
Minden gagyi benne a forgatókönyv, az elnagyolt és kifejezetten hülye szereplõk, és még a gyermekek is. Pedig az ember azt hinné, hogy talán õk kihúzzák a filmet az ürességbõl. De õk sem teszik ezt meg.
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu