Anna Nicole - egy playmate története

Bakancslistához adom
Anna Nicole
amerikai életrajzi dráma, 85 perc, 2013

Értékelés:

13 szavazatból
Szerinted?

A texasi Vicky kimarad a középiskolából, majd egyedüálló anyaként álmodozik a jobb életről. Miután rájön, hogy ereje a szépségében rejlik, táncosnő lesz egy topless bárban. Az Anna Nicole Smith névvel új személyiséget vesz fel, akire akkor figyelnek fel, amikor házasságot köt a nyolcvanéves milliomossal. A Playboyban megjelent fotói láttán Marylin Monroe-hoz hasonlítják, felkapott modell lesz. Ám férje halálával a szerencséje is elszáll, a drog, az alkohol és a felelőtlen magatartása előrevetíti tragikus sorsát.

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
MattColors 2016 szept. 30. - 14:22:51
Ezt a filmet kötelezõvé tenném a középiskolákban, plusz minden lotyóval megnézetném vagy 20-szor.
Tökéletes példa arra, hogy az ilyen nõk végül sosem nyernek az életben, még akkor sem, ha éppen nem narkózza el az agyát.
Azt hittem, hogy a film bemutatja egy olyan oldalát ANS-nek, amit esetleg nem láthattunk, ami megmutatja, hogy talán nem is volt olyan rossz ember. Tévedtem. Az volt. Egy szánalmas, ideg és akarat gyenge ribi életét láthatjuk, aki tönkretette a saját és a gyerekei életét is, mert egyszerûen túl buta volt ahhoz, hogy másképp alakítsa az életét. Nem túl szép emléket hagyott hátra a világnak.
Hiába sztárolják(ták), sosem lehet majd egy lapon emlegetni majd olyan nevekkel, mint például Amy Winehouse, és 20 év múlva már senki sem tudja majd, ki volt õ...

Ez egy oktatófilm. Annak is 6/10, tehát egy középszer "alkotás".