Anyu listája

Bakancslistához adom
Mum's List
angol dráma, 101 perc, 2016

Értékelés:

9 szavazatból
Szerinted?

Amikor Kate-nél előrehaladott mellrákot diagnosztizálnak, a Greene család élete felfordul. Ám Kate számára semmi sem olyan fontos, mint a családja boldogsága. Készít egy "Anya listáját", amin leírja a gondolatait, kívánságait és emlékeit, hogy segítse a férfit, akit a legjobban szeretett az életében, és biztosíthatja a legjobb életet a gyerekeiknek, miután ő elment. A lista megmutatja szenvedélyes természetét, szabad szellemét, és a soha nem múló szeretetét a családja iránt. Igaz történet.

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
5/10
szookedorina 2018 jún. 24. - 14:38:45 5/10
" Az élet egy nagy kaland...."
Az embert a vágyai irányítják, melynek kikerülhetetlen alkotó eleme a teste.
A dörzsölt halárusok pár órát vízben áztatják az elpusztult halat a súlya miatt.
És akkor kezdem úgy hinni, hogy az élet nem pusztán kalandok sora.
"Van itt egy gyermek, akinél van öt árpakenyér és két hal, de mi ez ennyinek? Jézus ezt mondta: Ültessétek le az embereket. Nagy fű volt azon a helyen. Letelepedtek tehát a férfiak, szám szerint mintegy ötezren. Jézus pedig vette a kenyereket, hálát adott, és kiosztotta az ott ülőknek; ugyanúgy osztott a halakból is, amennyit kívántak. "
dandelion83 2018 jún. 09. - 16:02:50
Szép, megható történet, vannak benne nagyon érzékeny pillanatok. Nagyon jó értékeket közvetít a film, bár nekem vmi hiányzott belőle, de lehet, hogy csak nem volt a megfelelő a hangulatom hozzá.