Aranycsapat

Értékelés:

4 szavazatból
Szerinted?

Musical a magyar foci múltjáról, az egykori nagyokról,/ meg INKÁBB/ ÉS mai követőikről. Ötven év története. A fiatalság elmúlt, a szerelem elmúlt, a magyar foci meg... (szintén)

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
nellynemeth 2012 márc. 27. - 22:41:08
Kit érdekel az Orbán?! Ez egy csodálatos elõadás, a zseniális Sztankayval és Bodrogival, hozzá a Fenyõ zenéje, õrülten jó! Egyébként ha ez a három név ott van, akkor baj nem lehet, és ez valóban szuper. Csak az a kár, hogy a tévében láthatom, hiányzik a színház igazi varázslata. De vidéki vagyok, nem tudok pesti színházba járni. Inkább több ilyet adna a tévé, akkor boldog lennék.
adamnagysweetmovie 2012 márc. 26. - 23:43:53
Orbán és a sportszerûség...
Mondjuk a gyõzelmi kényszer adott nála, dehát a sporban legalább ilyen fontos a fair play (választási rendszer torzító átírása) és önmagunk legyõzése (önkorlátozás, kormányfõhöz méltó integratív magatartás).
Enélkül gyõzni lehet, de minek?
dantonb 2012 márc. 26. - 22:59:06
Az abaj hogy minden diktatúra a sportsikerekkel akarja kárpótolni az embereket.Rákosinak legalább sikerült .Orbán viszont egy harmadrangú focista,kár hogy nem maradt az ,mert politikusnak még hatodrangú se.
adamnagysweetmovie 2012 márc. 26. - 22:55:22
A magyar focit kormányzati milliárdokon tartják lélegeztetõgépen. Vezessék be az eutanzia jogát, éljen az amatõrfoci hétvégente, fûnyírás után:)
Swing Karácsony Gájer Bálinttal
Swing Karácsony Gájer Bálinttal

Gájer Bálint először ad koncertet a MÜPÁ-ban december 7-én.

Jegyvásárlás