Arlette szerencséje

Bakancslistához adom
Arlette
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott francia romantikus vígjáték , 100 perc, 1997

Értékelés:

20 szavazatból
Szerinted?

Arlette már nem éppen fiatal, sokat már nem is remél az élettől. Pincérnő egy vidéki étteremben, és vallja: minden úgy jó, ahogy van. Ám egy napon fehér limuzin jön érte, benne az "álomférfi", akinek - láss csodát! - éppen ő kell, mi több, magával akarja vinni Las Vegasba, hogy feleségül vegye. Arlette újjászületik...! Ám hamarosan rájön, mindez csak álom volt: mesés örökségét, aminek váratlanul birtokába került, ismeretlenek megszimatolták, és egy dzsigolót állítottak rá, hogy elszedje tőle. Arlette úgy érzi, itt a vég, pedig a mese tovább folytatódik...!

Stáblista:

Szereplők

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
gyöngykuckó 2014 aug. 07. - 21:29:34
Borbás Gabi szenzációs szinkronjával!
tramonto 2014 jún. 17. - 21:02:02
Ha valaki még nem látta volna, ajánlom. Jó film, szórakoztató, franciásan könnyed. De vajon ki nem látta még, hiszen minden héten valamelyik csatorna - többnyire a film csatornák - mûsorra tûzik, mint a Miss Daysi sofõrje, A kód neve Merkur, Lángoló jég, A tolvaj lányok stb amelyek többsége remekmû, kiváló film. De nem kell mindig kaviár!
Xgildi 2013 dec. 28. - 16:46:53 Előzmény tibicamon
Számomra az egyik legszórakoztatóbb vígjáték, amit akár másodszorra is meg lehet nézni, mert egyes jelenetek, figurák egyszerûen zseniálisak! Én nem annyira a film egészét, hanem az egyes helyzetkomikumait élveztem. Arlette szerepét játszó színésznõ, a maga trampliságával és kedves naivitásával, egyszerûen elragadó. Én is csak ajánlani tudom egy könnyû vidámsághoz! (És a szinkronhang is telitalálat minden szereplõhöz.)
tibicamon 2013 dec. 08. - 20:16:44
Nagy jó film! Talán az egyik legjobb, amelyben Christopher Lambert szerepel! Midenképpen ajánlott megnézni.
robicsek2 2013 dec. 06. - 09:05:24 Előzmény Ayrton Corvus
Nekem dupla filmes dvd ben van meg valahol egy Belmondos film van a dvd másik oldalán.
9/10
Ayrton Corvus 2010 máj. 14. - 17:40:15 9/10
Remek vígjáték, a film végén azért van benne akció, a delfines rész remek. A diszkóba megjelenik a szõke herceg csak nem fehér lovon, hanem fehér öltönyben. Nekem az els dvd kiadás van meg, és azon csak szinkron van, és hallatszik néhol alatta az eredeti hang.
Scala 2007 máj. 11. - 21:37:34
Nagyon jó kis vígjáték. Balasko és Lambert nagyszerû párost alkotnak.
Lambertrõl leginkább az akciófilmek ugranak be, és mindig elcsodálkozom, milyen nagy kedvvel játszik, mennyire él a vígjátékokban. Ez az egyik legjobb komédia, amiben szerepelt.