Átadás a Múltból (Támadás hátulról)

Bakancslistához adom
Aus der Tiefe des Raumes -...mitten ins Netz!/A Pass From The Back
88 perc, 2004

Értékelés:

1 szavazatból
Szerinted?

Hans-Günter egy szerény fiatalember a hatvanas években a Rajna-vidékén, aki egy autófesték-kereskedésben keresi a betevőjét. Egyetlen különleges képessége a gombfoci-asztal mellett mutatkozik meg. Szeretett játékosaihoz különleges viszony fűzi, kedvenc 10-ese hófehér meze tiszteletadás a futball valamennyi nagyszerű irányítója előtt.
Amikor azonban 10-es váratlanul életre kel, Hans-Günter még nem sejti, hogy a játékosa hamarosan fenekestül felforgatja csöndes, rendszerezett életét. Azt pedig senki nem sejti, hogy 10-es a világ labdarúgását is örökre megváltoztatja.
10-es valóságos rémálomnak bizonyul: Hans-Günter miatta elveszíti a német gombfoci-bajnokság döntőjét, a főnöke kirúgja, sőt még szerelme Marion is elhagyja. Az egész világ összeesküdött ellenük. Mígnem Hans-Günter és 10-ese rejtett képességei váratlanul napvilágra nem kerülnek. Hans-Günter hamarosan egy valódi pálya szélén találja magát, a pályán pedig egyelőre névtelen pártfogoltja igazi futballt játszik. És remekül csinálja. Egy sztár született. A 10-es számú, hogy is hívják? Günter? Günter... kicsoda?

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?