Film

Atlantisz 2. - Milo visszatér

/Atlantis: Milo's Return/
amerikai rajzfilm, 77 perc, 2003

Értékelés:

21 szavazatból
Szerinted?

Az Atlantis - Az elveszett birodalom, a Walt Disney Stúdió nagysikerű, látványos, egész estés animációs filmjének félelmet nem ismerő kalandorai most a sok kicsi és nagy rajongó örömére visszatérnek!
Első expedíciójuk során Milo és csapata megtalálta a sokáig csak legendának hitt vízalatti várost, Atlantiszt, és sikeresen megmentették a bukott birodalmat, valamint annak lakóit. Milo, új barátnője, Kida, valamint a legénység azonban nem pihenhet sokáig, hiszen három vadonatúj kaland vár rájuk.
A csapat kénytelen elhagyni a biztonságos Atlantiszt, mert a felszínen ismét titokzatos és gonosz erők működnek elpusztításukon. Poros sivatagokon, végtelen jégmezőkön, hegyeken és tengereken átívelő hihetetlen kalandjaik során hatalmas tengeri szörnyekkel, szellemekkel és csupán legendákból ismert félelmetes lényekkel kell megküzdeniük. Kida időközben felfedezi Atlantisz kristályainak lélegzetelállító erejét és el kell döntenie, hogy Atlantisz Szívének erejét megossza-e a világgal, vagy bölcsebb dolog elrejteni a mágikus követ...

Forgalmazó: InterCom

Vélemény:

szavazat: 1/10 2017 aug. 24. - 19:32:17
2017 aug. 24. - 19:32:17
Vannak ennél rosszabb filmek/mesék, csak azért adtam 1 csillagot, mert az 5,5-ös átlagot közel sem érdemli meg. Már csak az elsõ rész meggyalázása miatt sem.
Már a legelején elment a kedvem, amikor megláttam, milyen olcsó és igénytelen az animáció, de a hipergagyi \"lávakutya\" kiverte a biztosítékot. Hát még a hangok... Ez még egy szellemileg visszamaradott óvodásnak sem tetszene. Se nem cuki, se nem vicces, se értelme nincsen.
A történet unalmas és összecsapott, a karaktereket elcseszték, de ahogy már írtam, az igénytelenség fájt legjobban. Ennél egy doboz színes ceruzával meg két rajzlappal szebbet animálok.
Kár volt megcsinálni, bár valamennyi pénzt biztos hozott, gondolom sokan megnézték annak reményében, hogy lesz valami köze az elsõ részhez.
1/10, aki még nem látta, és valamikor rá akarná venni magát, hogy megnézze, NE TEGYE.
2016 máj. 09. - 11:21:36
2016 máj. 09. - 11:21:36
Atlantisz 2: Milo visszatér - Pumped Gabo meg el sem ment!

Hazudnék ha azt mondanám zavar hogy az elején C'thulhu leránt egy hajót, csak nem tudom mire vélni. Vagy honnan kerültek elõ lávalakó kacsacsõrû-emlõsök?

A régi csapat visszajön, és miután a nagyi szexelt egy jót két izmos testõrrel, közlik hogy esetleg állítsák már le C'thulhut. Aztán kikötnek Illsmouthban, ahol miután lenyomják C'thulhut elindulnak lenyomni a sivatagba lenyomni a Múmia 2 seregét.

Ott találkoznak Carnbyval az Alone in the Darkból, és komoly számlát csinálnak a mindenfélét felzabáló lávalakó kacsacsõrû-emlõsükkel. Bár az igaz hogy fizetnek.

Itt kiderül hogy az indiánok (mint Lovecraftnél) C'thulhuimádók az atlantiszi technológián keresztül, de csakazért hogy mikor Carnby berobbantja a Névtelen Várost, annak örökkön álmodó nem-gyíklényei bosszút álljanak rajta.


A harmadik szkeccsben Odin ellop egy lándzsát a'la Rémület Dunvichben. Mármint az volt az alap, de sokkal inkább elmenteka norvég mitológiába :(

A végén Atlantisz R'lyehként felemelkedik az óceánból - kínáncsi lennék hogyan folytatódott volna a sorozat amit törölték és részeit így egymáshozhegesztették.

PS: valószínûleg az atlantisziak 1-2 éven belül kihaltak bõrrákban, az emberiség többi része pedig mert az atlantiszi technológiára próbáltak alapozni, aminél könnyû megnyomnia gombot, de senki nem tudja mitõl mûködik.


Btw, az egész erõsen a Godzilla animációs sorozatra hasonlít hogy folyton a smemibõl feltûnik valami giga-szörny-fenyegetés...
2015 jan. 22. - 13:48:28
2015 jan. 22. - 13:48:28
Az elsõ részhez képest egy orbitális nagy 0!!
szavazat: 4/10 2014 márc. 18. - 19:10:47
2014 márc. 18. - 19:10:47
Tegnap sikerült megnéznem az elsõ részt, és ma pedig a folytatását. Egy hatalmas nagy csalódás volt ez a rész.
A felétõl úgy éreztem, hogy csak egy bõrt szeretnének lehúzni az egészrõl, és meglovagolva az elsõ rész sikerét, ismét elérni azt. Jelentem nem sikerült.
Unalmas, vontatott volt, és az elsõ részhez sehogy nem kapcsolódott, s talán nem is akart. Ez nem jelent semmi problémát, de a nézése közben azon agyaltam, hogy miért nem csinálták meg ezt a sztorit teljesen különállva, más szereplõkkel, más arcokkal. Úgy értem, hogy nem az atlantiszi szereplõkkel. Vagy akkor nem lett volna akkora érdeklõdés utána. A történetek gyengék voltak, humor szinte nulla, ami volt az erõltetett. Még talán a bombaszakértõ karaktere volt egy picit humoros, de a közepén elfelejtették, vagy kivették, kinek hogyan tetszik. A zene sem volt valami jó.
Tehát aki egy elsõ részhez hasonló mesét vár, az úgy fog járni mint én, hatalmasat fog csalódni.
szavazat: 10/10 2010 júl. 28. - 12:48:23
2010 júl. 28. - 12:48:23
Nekem kéne!
2009 márc. 25. - 12:11:31
2009 márc. 25. - 12:11:31
Ugyan nem láttam a mesét, de van róla 3db moziplakátom, ha vkit érdekel... szívesen megválnék tõlük.