Az angol királyi család

Bakancslistához adom
angol dokumentumfilm, 52 perc

Még nincs szavazat!

Légy te az első!

A dokumentumfilm a brit királyi család történetének utóbbi száz évét kíséri végig. Viktória királynő uralkodása alatt Nagy-Britanniáé volt a legnagyobb gyarmatbirodalom a világon. A birodalom az elmúlt száz évben lassanként szétesett, és az angol királyi család politikai hatalma is jelentősen csökkent, ez azonban nem jelenti azt, hogy a család tagjai ne játszottak és játszanának ma is fontos szerepet a történelemben.

Hozzászólások

Szerinted?
Joan Fontaine 2022 márc. 26. - 10:25:44
Komolyan nem keresem a velük kapcsolatos témákat, de ezt még leírom. Ha már elém került a hírfolyamban. Azt nem tudom megérteni, hogy egy királyi családban nem szempont a jól ápoltság? Mert ezek a frizurák esztétikátlanok és ápolatlanok. Aki kopasz, az legyen Statham típusú kopasz, és tüntesse már el a felesleges szőrszálakat, ha már állandóan a reflektorfényben áll! Nem tudom, eme hercegi sarjak vajon rangjuk s címük nélkül milyen sikert aratnának a nőknél ezekkel a fejekkel.
Joan Fontaine 2022 márc. 20. - 19:48:03
Az idiotizmusra nincs orvosság, íme egy cikk az alábbi linken:
https://metropol.hu/vip/vadak-meghan-markle-harry-herceg-pletyka-647452/

De a cím az, amin szétröhögtem magam, nos így hangzik:
Súlyos vádak! Nem Harry herceg lenne Meghan gyermekének anyja?

Mindig is érzékelhető volt, hogy a bulvársajtó hülyének nézi az embereket, de hogy ő maga ennyire hülye lenne-hát az most bizonyossá vált. Szánalmas.