Az angoltanárnő

Bakancslistához adom
The English Teacher
15 éven aluliak számára nem ajánlott amerikai vígjáték, 93 perc, 2013

Értékelés:

28 szavazatból
Szerinted?

Linda angolt tanít a Pennsylvania-állambeli Kingston középiskolájában. Szenvedélyes a munkában, és népszerű a tanulók körében, ugyanakkor egyszerű körülmények között, magányosan él. A régi tanulója, Jason visszatér, mert a drámaírói álmait nem tudta valóra váltani. Linda meggyőzi, hogy az iskolában állítsa színpadra a darabját. A fiú erőszakos apja viszont azt akarja, hogy jogot tanuljon. Linda és Jason kapcsolata nemcsak a nőre van hatással, hanem körülötte mindenkire, beleértve a színdarabot is.
FEA2 FEA2

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
7/10
Rojita 2019 dec. 02. - 23:06:27 7/10
Julianne Moore és Greg Kinnear, két kedvenc színészem miatt néztem meg a filmet és nem is csalódtam. Az Ő játékuk biztosította a sikert.
Bár, volt pár vicces jelenet, de nem mondanám vígjátéknak a filmet. Tképpen, egy gyakori drámai helyzetből indítanak. A gyerekkoruk óta könyvmoly kislányokból felnőve, legtöbbször irodalomtanárnők, könyvtárosok lesznek. Szeretik szakmájukat, jól is végzik, de megmaradnak a regények bűvöletében, nem találnak maguknak hús-vér férfit. Ilyen alapokra építkező film is egy magányos, kisvárosi, irodalomtanárnő történetét meséli el.
Kellemes, szórakoztató másfél óra.
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu