Az egyezség 2

Bakancslistához adom
The Pact 2
16 éven aluliak számára nem ajánlott amerikai horror, 115 perc, 2014

Értékelés:

7 szavazatból
Szerinted?

Anyjuk halálakor a két nővér, Nicole és Annie vonakodva bár, de visszatérnek gyermekkori otthonukba. Az éjszaka folyamán a nővérek különös eseményekre ébrednek, rémisztő zajok riogatják őket, tárgyak kelnek önálló életre, és találnak egy ismeretlen nőt ábrázoló képet. A megmagyarázhatatlan jelenségeknek nincs vége. Annie álmai egyre nyugtalanabbak, erős és felkavaró látomások sorozatát kezdi megtapasztalni, amelyek mind kapcsolatban állnak egy az anyjuk múltjában rejtőző szörnyű titokkal.

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
k11zoltan 2023 jún. 03. - 22:04:53
Az első rész az egyik kedvencem, úgyhogy mondom "nem létezik, hogy ezt nem láttam".
Nem rémlik mostani megnézésre sem, ami betudható annak, hogy sajnos jóval gyengébb mint az első rész.
A csattanó is kiszámítható.

-----
A srácnak olyan Casio-ja van a filmben, amin gondolkodom egy ideje, hogy vegyek-e. De már van két Casiom.
Dilemma...
7/10
InteriorLulu 2020 ápr. 23. - 14:21:52 7/10
Igen, ez a 2012-es film egyenes folytatása, @Zserno tartalomleírása pedig teljesen korrekt. Nem tartom spoilernek leírni, hogy az előző rész főszereplő Annie-je és Charles Barrow-ja is szerepel benne.
Mozgalmasabb film, mint az előző volt, a végén némi nem várt fordulat is befigyel, de ezzel együtt sem tartom jobbnak, mint az első részt; igaz, rosszabbnak sem. Bár a befejezése egyértelműen nyitva marad egy folytatáshoz, az nem készült el, és vélhetően már nem is fog.
Zserno 2020 febr. 24. - 13:09:14

June és rendőr kedvese együtt élnek. A lány bűnügyi helyszíneket takarít, anyja próbaidős drogfüggő. Egy nem túl szép napon egy arrogáns FBI ügynök közli a lánnyal, hogy talán egy sorozatgyilkos célpontja, és azt is, hogy a nő aki felnevelte, nem a vérszerinti anyja. A vérszerinti anyjának viszont köze volt sok furcsa, sötét, és halálos dologhoz. Elszabadul a pokol, és titok, titok után derül ki, June pedig kezd komolyan félni attól, hogy megölik. Bárcsak tudná, hogy ez még csak a kezdet, sőt, még csak most kezdődik igazán a horror.
olahmiki1959 2019 jún. 10. - 19:38:05
Ez most egy folytatás? Mert a tartalma teljesen megegyezik az első részével.