Az elveszettek legendája

Bakancslistához adom
Legend of the Lost
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott amerikai romantikus kalandfilm, 104 perc, 1957

Értékelés:

9 szavazatból
Szerinted?

A romantikus kalandfilm kincsvadászok izgalmas története. Az idegen, aki egy vezetővel és annak barátnőjével a kincs nyomába ered a sivatagban, eltűnt apjától értesült a mesés kincseket rejtő elveszett városról. Amikor hosszú keresés után megtalálják a kincseket rejtő város romjait, és az apa holttestét, akkor kezdődnek a valódi bonyodalmak. A mesés gazdagság ugyanis mindannyiuk személyiségére nem várt hatást gyakorol.

Stáblista:

Szereplők

Hozzászólások

Szerinted?
szajbergirl 2013 jún. 29. - 23:12:29
Nos: úgy kb az 50. percben kezdõdnek az események! Addig ha valaki kibírja,akkor egy - furi hogy john wayne filmre ezt mondom - egyszer nézhetõ filmet lát. Két fantasztikus színész, egy viszonylag gyengécske filmben. 10/5
szajbergirl 2013 jún. 28. - 21:44:46 Előzmény feketevipera
Én elsõ nekifutásra csak kb 35 percet bírtam a filmbõl... majd legközelebb újra megpróbálom, hátha akkor majd menni fog.
feketevipera 2010 szept. 22. - 09:55:32
Szerintem teljesen átlagos és sablonos történet, nem tér el a korabeli kalandfilmek többé-kevésbé bevált receptjétõl. És hogy õszinte legyek, a szokásos borzalmas MGM-féle szinkron csak rontott az összképen.
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu