Az Igazság Ligája: Háború

Bakancslistához adom
Justice League: War
amerikai animációs film, 79 perc, 2014

Értékelés:

16 szavazatból
Szerinted?

Különös szörnyek tűnnek fel világ nagyvárosaiban. Kiderül, hogy idegen lények, Darkseid és könyörtelen erői támadják a Földet, világméretű pusztulással fenyegetve azt. A szuperhősök kezdetben egyedül próbálnak meg szembeszállni a fenyegetéssel, de rájönnek, az egyetlen esélyük, hogy legyőzzék a bolygót fenyegető idegeneket, ha összefognak egymással. Superman, Batman, Wonder Women, Zöld Lámpás, Flash, Shazam és Cybord a személyes ellentéteiket és ellenszenvüket félretéve megalakítják az Igazság Ligáját.

Stáblista:

Szereplők

Shazam hangja
Billy Batson hangja
Zöld Lámpás hangja
Superman hangja

Hozzászólások

Szerinted?
7/10
The Cortez jan. 29. 00:31:09 7/10
Ez egy eredettörténet, amelyre nagyban támaszkodott Zack Snyder Justice League-je. A sztori kiváló, de persze az továbbra is faszság, hogy a címben szereplő csapat mindjárt a legelején kapja meg a legkomolyabb ellenfelét. A képi világ kellően sötét, az akciók kemények, zúzósak, a kisebb poénok pedig rendesen ülnek. A főszereplők megjelenítése korrekt, kicsit sem röhejes, viszont a karaktereiken nem sokat mélyítettek, kivéve talán Cyborgén, akinek origin storyját a cselekménybe ágyazva mesélik el. Green Lantern végig önmagától elszállva, fárasztóan arcoskodik, míg a főellenség ugyan brutális, ám rohadtul klisés, nevetségesen primitív szintre lett butítva. A stáblista alatt befigyel egy, a következő részt felvezető bónuszjelenet.
7/10
Atis88 2017 nov. 15. - 20:31:48 7/10
Jó lett ez. Gyanítom, hogy a fõellenség a filmben is Darkside lesz. 7/10.
Mátyás Orosz 2016 ápr. 02. - 14:34:14 Előzmény AvatáR Gil Maerth
Ugye tudod hogy az Igazság Ligája hamarabb jelent meg mint a Marvel Bosszúállók képregénye? Filmben lehet hamarabb jelent meg, de alapvetõen a Marvel csak a DC ötleteit másolja több évtizede
8/10
I-Am-Weasel 2015 nov. 06. - 22:52:12 8/10
Öszehasonlításképp.
8/10
I-Am-Weasel 2015 nov. 06. - 22:51:02 8/10
Nekem megért egy 8-ast, végig pörög, nem unalmas és bár sok karaktert alapjában mutat meg nem tûnik zsúfoltnak. Megmutatja hogy batman mért oszlopos tagja a ligának ember létére, Cyborg eredettörténet, ismerkedés, összeállás. Tetszik ahogy Zöld Lámpás szívni akarja Batman vérét, beszólogat. No meg a grafika is jó, ebben néz ki Superman a legjobban szerintem (ruha+arc).
AvatáR Gil Maerth 2015 máj. 06. - 00:24:21
Aquaman-t kiszedték, de helyette megtudtuk Cyborg múltját.
Wonder Woman piros-sárga helyett piros-kékben van :) De sima kard helyett szamurájkardot adnék neki. :D
Flash sokáig kitart Darkseid ellen.
Batman nagyon fifikás. Suzperman: szokásos.

Voltaképp az egész nem más mint a Bosszúállók DC Comics változata. Szinte végig ugyanaz, eltekintve Darkseid vakításától. (ilyesmi még filmekben sem nagyon van )

10/7 - mert a végére nagyon összeállnak. :)