Az ízek rabjai

Bakancslistához adom
Conviction Kitchen
kanadai ismeretterjesztő filmsorozat, 2009

Értékelés:

6 szavazatból
Szerinted?

Vajon mit várhat a vendég egy olyan étteremben, ahol volt elítéltek főznek? Babgulyást, kanálgépet? Nem. A torontói séf Marc Thuet és felesége Biana úgy döntöttek, hogy első osztályú éttermet nyitnak. Ám a céljuk nem első sorban a pénzkeresés volt, hanem a segítség. Marc maga is megtapasztalta, hogy milyen a hűvösön, és milyen esélyei vannak a kiszabadulóknak. Úgy érezte, ha neki Biana által megadatott az újrakezdés esélye, ő is megadja ugyanezt néhány sorstársának. Az újrakezdésnek persze ára van. Az étteremben keményen kell dolgozni, mindig a maximumot kell nyújtani. Itt csak az igazán kemények képesek helyt állni. Az étterem végül sikeres lett, a sorozat pedig bejárta a világot. És hogy mire képesek az Ízek rabja? A sorozatból kiderül.

Évadok:

Stáblista:

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
10/10
Lõrikné 2012 febr. 09. - 05:58:00 10/10
Nagyon jó kis mûsor én nagyon szerettem nézni,képes voltam azért hajnalba felkelni, hogy megnézzem és, hogy ne maradjak le egyetlen részrõl se. Igaz sajnos a szerdai részrõl lemaradtam mert elaludtam, de sajnos nem ok nélkül ha nem sajna nagyon lázas beteg vagyok és ki maradtam pont az utolsó részébõl. De mindent össze vetve én imádom ezt a mûsort és bízok benne, hogy hamarosan folytatni fogják.
Köszönet ezért a jó mûsorért.
Amúgy tisztelem az ilyen embereket akik olyanoknak is esélyt adnak akiket már le írtak vagy ép elveszettek a nagy világban sajnos sok olyan ember van akik ítélkeznek mások felett és le írják õket. Ezért is volt jó ez a mûsor, hogy bebizonyítsák, illetve megmutassák, hogy akik követ el hibát vagy ép súlyos hibát annak is jár az esély mert ugyan olyan emberek. Na és ki nem követ el hibákat olyan ember nincs! De még hála az istennek még vannak jók akik támogatják és esélyt adnak az elveszetteknek is.
Ez mindenkinek tanúságos lehet akik nézték ezt a mûsort.
Én nem azért írom mert én is hasonló helyzetbe voltam, mert nem igaz voltak hibáim de kinek nem? Ha nem mert együtt érzek azokkal az emberekkel akiknek ép ezért nem adnak esélyt mert leírják õket.
Mindenkinek javaslom, hogy nyissák ki a szívüket és ne ítélkezzenek, mert aki ítélkezhet felettünk az -az Isten.