Film

Az Oblong család

/The Oblongs/
amerikai rajzfilm sorozat

Értékelés:

1 szavazatból
Szerinted?


Vélemény:

2009 nov. 26. - 20:54:50
2009 nov. 26. - 20:54:50
Nekem van pár rész videón, régen az RTL Klubbon adták még a csatorna indulásának elején, de nem tudom milyen állapotban van, rég nem használtam! Nekem is kellene! Iszonyatjó!!
2007 júl. 04. - 22:16:57
2007 júl. 04. - 22:16:57
Valaki tud valamit, hogyan lehet megszerezni ezen gyöngyszem szinkronos epizódjait?

Annak aki nem vágja mi is ez:
"
Adott egy öt és fél tagú család (Oblongék) akik egy jó szottyos helyen laknak valami atomerõmû- vagy elektromos erõmûtelep-szerûség mellett egy völgyben. A völgy mellett áll egy jó magas domb, ahol a milliárdosok és a szépek laknak (pl. a polgármester is a barbibaba kinézetû szöszi lányaival).
Oblongéknál az apukának nincs keze és nincs lába, de az a melója, hogy befõttesüvegekre csavarja rá a tetõt egy gyártószalag mellett állva.
Az anyuka alapjáraton kopasz, magas, lógnak a mellei, ráadásul alkoholista és cigifüggõ.
A két legidõsebb fiú sziámi iker, akik a derekuknál vannak összenõve.
A középsõ gyereknek (Milo) tulajdonképpen semmi hibáját nem vettem észre, hacsak nem az hogy kopasz, meg ritkán nyitja ki a jobb szemét, valaminthiperaktív, de ebben a korban ez ok.
A legkisebb gyerek egy kislány, akinek valami hím-nemiszerv-szerûség (mások szerint uborka :-) ) nõtt ki a fejébõl.
Van még egy kutyájuk is, aki narkolepsziás lett, miután az apuka fõnöke orvul berakta õt egy állatkísérlet-laborba ahol rajta tesztelték az új parfümöket. (A narkolepszia volt az egyik mellékhatása a parfümnek, de legalább a hasmenést azt sikerült kiküszöbölni.)
"
(idézve krist-tõl)