Az ókori Róma titkai

Bakancslistához adom
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott olasz Ismeretterjesztő sorozat, 12. rész, 49 perc

Értékelés:

4 szavazatból
Szerinted?

Az aktuális rész ismertetője: A mai részben: A római temetkezési szokások és szertartások, és egy csendes, angol sírkert Róma központjában. Hogy kerül egy piramis a város közepére? Örök nyugalom az örök városban.

A műsor ismertetése: Egy mindenki számára érthetően, játékosan tálalt dokumentumfilmsorozat, mely az "örök város" római örökségét mutatja be történelmi, művészertörténeti és társadalmotudományi szempontok szerint. Sean Patrick Lovett professzor, a Vatikán Rádió programigazgatója és médiaszakember egy "tanítványával", valamint rengeteg kép, rekonstukció és animáció segítségével nemcsak a történelem könyvekben tálalt tudást osztja meg velünk, hanem különös történetekkel, anekdótákkal és "lehetetlen interjúkkal" is színesíti az ismereteket. Az ókori Róma titkai minden korosztály számára kellemes szórakozást és könnyed ismeretszerzést nyújt.

Egyéb epizódok:

Stáblista:

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
nappalitv jún. 23. 22:31:54
Hopsz, és a 13. rész miért nem lett leadva?
A hirdetések megjelenítése akadályba ütközött.

Ezt okozhatja valamilyen hirdetésblokkoló (Adblock) használata, illetve egyes vírusirtók, böngésző kiegészítők, beállítások.

A hirdetés blokkolás kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamTovábbi segítségért kattints ide! Köszönjük, PORT.hu