Az ördögűző

Bakancslistához adom
The Exorcist
18 éven aluliak számára nem ajánlott amerikai horrorsorozat, 45 perc, 2016

Értékelés:

25 szavazatból
Szerinted?

Évadok:

Stáblista:

Szereplők

Tomas Ortega atya
Marcus Keane atya
Kat Rance
Casey Rance
Henry Rance

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
6/10
Riccs89 2019 jan. 30. - 07:48:27 6/10
Remek sorozatnak indult, az első évad szerintem remek lett.
A sorozaton erősen érződik hogy csak azért lett folytatás belőle, mert még évadokon keresztül húzni akarták
A 2. évadon ez sajnos meglátszik, és elképesztően pocsék tucathorror szintjére alacsonyítja az amúgy teljesen okés, izgalmas első évadot.
Ha valaki csak erre lenne kíváncsi, bátran ajánlom. mert amúgy a végletekig hű a filmhez. Sajnos az S2-ről ez nem mondható el, a történtekhez szinte egyáltalán nem kapcsolódik. Kapunk egy rémesen gyenge tucathorrorfilmekre emlékeztető időpocsékolást, ahelyett hogy pontot tennének a katolikus egyházat illetve az embereket sanyargató démonok ügyére... Markus meg egy másik csávóval smárol??? Miii? Azthittem rosszul látok, hánynom kell.
Szóval lett egy újabb elvarratlan sorozat, mert már a FOX-nak is csak a profit a lényeg. Nem csoda hogy kasza lett. Ahogy a csatornának is hazánkban.
10/10
peca10000 2018 máj. 05. - 21:32:41 10/10
Épp a második évadot nézem.

Ugyanolyan színvonalas mint az első volt. És ami tetszik nekem, a szinészi alakításokon túl, hogy folyamatosan tartja az emberben a feszültséget és az izgalmat, és mindíg tud újat, meghökkentőt mutatni.
Fredblack 2018 jan. 14. - 20:31:23
10/8 Számomra túl sok volt a pszichologizáló,mélylélelktani epizód. Ezek egy-két alkalommal még elmentek volna,de kb 4-5 alkalommal már sok volt.Bár próbált,de nem tudott kellõ mértékû távolságot tartani a mûfajra jellemzõ klisék,túlzó, helyenként közhelyessé és ezáltal unalmassá tevõ alkalmazásától. Ezeketõl eltekintve viszont a film a legmagasabb szintet üti meg: a kimagasló színészi játék,a nagyszerû képi átvezetések,a történet és a cselekmény felépítése,az aránylag nehezen kezelhetõ téma ügyesen való használata mind-mind olyan dolgok amik a legnagyszerûbbé avatják a sorozatot. Várom a folytatást.
10/10
troy1989 2017 dec. 30. - 11:17:56 10/10
Én már túl vagyok az elsõ évadon,és nagyon tetszik,feszült izgalmas sorozat,nézze meg aki teheti. :)
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu