Az ősi prófécia

Bakancslistához adom
Dig
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott amerikai misztikus sorozat, 60 perc, 2015

Értékelés:

21 szavazatból
Szerinted?

Az ősi prófécia eseményei három történetszálon futnak. Az egyik a sarkvidéken, Norvégiában játszódik, ahol egy zsidó vallási közösség egy különleges borjú születését követi nyomon, majd az egyik közülük az állattal marad, míg az meg nem nő. A másik helyszíne az Amerikai Egyesült Államok, ahol egy szekta elzárva tart egy kisfiút, aki sosem látta még a külvilágot és nagy feladatok várnak rá. A harmadik pedig Izraelben játszódik, ahol egy kiégett FBI ügynök egy tolvaj után, majd pedig egy gyilkossági ügyben nyomoz. A három történetszál pedig szép lassan összefonódik.

Egyéb epizódok:

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
Papp Sándorné 2015 nov. 07. - 12:58:17
Hogy lesz 11. rész, amikor csak 10 részes??
Bodzaviraga 2015 nov. 02. - 20:12:17
hara mahiro hata minhaga ÉRTSÉTEK, AHOGY AKARJÁTOK! Én sem fordítom.
Miki Misó 2015 okt. 27. - 21:24:47
Amugy is,inkább nézze mindenki feliratosan,mivel a szinkronja jól sikerült,de voltak olyan igénytelenek,hogy a héber nyelven elhangzó párbeszédeket,melyek azért jelentõsek,fõleg a sorozat felétõl,lesem fordították,és még egy nyamvadt magyar feliratot sem voltak képesek alátenni...
Miki Misó 2015 okt. 27. - 21:19:34
Ez egy igazán klassz sorozat,remek történettel,lassan induló,de utána felgyorsuló cselekmény szálakkal..
Szerintem az ilyen jó sorozatokat,de még mondhatnék más sorozatokat is ne vetítse sem a TV2,sem pedig az RTL. Mindkettõ a saját ócska mûsorait teszi(természetesen elõtérbe) ,hatszáz felé darabol egy filmet(mivel kereskedelmi)és nézhetetlen idõpontokba teszi.
Mondjuk,sokan megnézik online inkább,de akkor is.Szóval a sorozat nagyon jó,azonban a csatorna teljesen méltatlan hozzá.