Az utolsó sárkányölő

Bakancslistához adom
The Last Dragonslayer
angol kalandfilm, fantasy, vígjáték, 101 perc, 2016

Értékelés:

13 szavazatból
Szerinted?

Őfelsége, Snodd király uralkodása alatt a varázslat kihunyóban van, a modern technológia lépett a helyébe. Eközben a tengerentúlon zajlik a nagy trollháború. A tiltott Sárkányföldön az utolsó sárkány a végső összecsapásra készül. Jennifer Strange, a Zambini varázslócsaládból származó tizenöt éves árva lány a munkanélküli mágusok foglalkoztatási ügynökségében dolgozik. Hamarosan megtudja, ő az utolsó sárkányölő. Jennifer egy mágiával, rejtélyekkel és fura teremtményekkel teli kalandba csöppen.

Stáblista:

Szereplők

Mr. Brittles
King Snodd
TV News Reporter
The Great Zambini
Girl at Stuffco
Prison Cart Guard 1
Stuffco president
Jennifer Strange
Medieval Villager
Lady Mawgon
Young Jennifer Strange
Pritchett Lane House Owner
Wizard Bloacklock
Soldier with Brittles
Souvenir Stall Holder
Dragoon Guard One
Hermione Twizzle
Stuffco Secretary
Sentry Serf
Tiger Prawns
Market trader
Festival Runner
Grifflon's Guard
King's Seer
Mike Scrum

Hozzászólások

Szerinted?
3/10
nikato 2018 jan. 29. - 13:18:20 3/10
Jónak ígérkezett, de onnantól kezdve, hogy a régi középkori épületen neon lámpák voltak, nem tudtam eldönteni, hogy paródia lesz-e vagy egy más szemszögbõl megközelített film. Nem volt bejövõs.
9/10
csanyi82 2018 jan. 14. - 21:27:18 9/10
Teljesen nézhetõ, izgalmas fantasy/mese. A sztori jó, a színészek szintén, a megvalósítás pedig az alacsony költségvetés ellenére is jó. 9/10
5/10
Atis88 2017 nov. 12. - 19:27:44 5/10
Túl sok mindent akartak itt már összevegyíteni. Kaland, fantázia, scifi, dráma, akció és mindezt még meg is fejelték a valósággal. Hát nekem ez így már inkább egy fantasztikus marhaság mint kikapcsolódás. Színészi játék meg szódával elmegy. 5/10.
alien1976 2017 okt. 31. - 04:34:12
Érdekesen fura világ tárult elém ebben a filmben. Gondolok arra, hogy vannak gépkocsik, de petróleumlámpával, és gyertyával világítanak. A lovaskocsit nem lovacskák hajtják, hanem a bakon ülõ férfi, kerékpározik. De ugyanilyen hajtással nyitják a hatalmas kaput, de ennek ellenére, van kamera, van televízió. Ez a kis kuszaság, érdekes, és megdöbbentõ. A sztori ügyesen van vezetve, de néha nekem furcsácska. A történet el megy, s fentartja az ember érdeklõdését. Nem éreztem a fõhõsnõ és a varázsló közötti hatalmas szeretetett, s ennek kapcsolatát. Részemrõl a vége nagyon fura lett. Nem ilyen lezárást vártam. Mintha az egészet elkapkodták volna a végén. Sok minden nem lett megmagyarázva.