Bear Grylls: túlélőpróba

Bakancslistához adom
Get Out Alive with Bear Grylls
amerikai reality-sorozat, 60 perc, 2013

Értékelés:

9 szavazatból
Szerinted?

A Bear Grylls: túlélőpróba című vadonatúj extrém túlélési vetélkedő, melynek házigazdája Bear Grylls, a világhírű túlélési szakértő.

A műsorban tíz, mindenre elszánt kétfős csapat versenyez egymással Új-Zéland szigetén. Bár a jelentkezők nem teljesen kezdők, ami rájuk vár, az legvadabb elképzeléseiket is felülmúlja. A csapatoknak hétről hétre új terepen kell bizonyítaniuk rátermettségüket, mely során mindössze három, de annál fontosabb célt kell teljesíteniük: 1. éljék túl a próbát, 2. működjenek csapatként, és 3. kerüljék el a kiesést. Bear minden héten hazaküld egy csapatot, míg végül csak a legjobb, legbátrabb és legtalálékonyabb marad, amely ezzel teljesíti a túlélőpróbát - és nem mellesleg félmillió dollárral lesz gazdagabb, ami talán kárpótolja őket a többhetes szenvedésért.

A verseny során a csapatok különböző feladatokat kapnak az élelemszerzéssel, tűzgyújtással, menedéképítéssel kapcsolatban. A versenyzők küzdelmét nyolc részen keresztül követhetjük nyomon: másznak hegyet és vízesést, átúsznak egy öblöt, átkelnek egy százméteres szurdok felett, fagyos éjszakákat töltenek a csillagos ég alatt és még egy életveszélyes gleccser túrát is tesznek. Bear Grylls végig figyeli a csapatok, velük együtt csinálja végig a túlélőtúrát, közben pedig figyeli őket: ugyanazt a kreativitást, túlélni akarást és valódi kalandok iránti szeretetet keresi bennük, ami őt is évek óta hajtja új célok felé. Ha a szükség úgy kívánja, Bear segítőként közbelép, de a legvégső cél az, hogy a kétfős csapatok a hideget, a fáradságot és a nehézségeket leküzdve igazi csapatként, egyedül teljesítsék a túrát.

Egyéb epizódok:

Stáblista:

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
Seven7Crown 2013 okt. 24. - 23:28:20 Előzmény kevin005005
Nincs mit!
kevin005005 2013 okt. 18. - 22:42:20 Előzmény Seven7Crown
Köszönöm az info-t.
Seven7Crown 2013 okt. 17. - 22:02:50
A Discovery-n csütörtök 21:00-tól: Kiút a pokolból.
Seven7Crown 2013 okt. 17. - 21:56:33
Ez a srác minden esetben nagyot alakít, ahogy most is!
kevin005005 2013 okt. 17. - 21:49:41
Mikortól fog menny a Discovery-n?
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu