Becstelenek

Bakancslistához adom
Bent
spanyol-amerikai krimi, thriller, 96 perc, 2018

Értékelés:

4 szavazatból
Szerinted?

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
1/10
Brother Wolf 2020 dec. 28. - 11:18:59 1/10
Ez egy sima rutinból összerakott harmatgyenge film. Nem éri meg a ráfordított időt, inkább porszívózzatok.
KitchenPorter 2020 dec. 14. - 19:21:42
Danny jó rendőr volt, egy olyan élettel, amit szeretett. Szép barátnő várta haza, a munkájában jó volt. Egy beépített megbízás azonban rosszul sült el: a társát megölték, és a maffiózó azt vallotta, hogy Danny és a társa is neki dolgoztak, korrupt zsaruk. Danny évekre börtönbe kerül, és mire kijön, az élete szétesett: a barátnője 4_30becstelenek.jpgelhagyta és látni sem akarja. A korábbi kollégái megvetik, és ott tesznek keresztbe neki, ahol tudnak. A maffiózó, aki börtönbe juttatta, szintén szabadul, és bosszút akar a testvére haláláért. Danny sem tud nyugodni – ki verte át őket, vagy tényleg rossz ember volt a társa? Nyomozni kezd, és a szálak elvezetik egy FBI nyomozáshoz és újabb gyilkosságokhoz. Ahogy követi a szálakat, szembe kell néznie azzal, hogy senkiben nem bízhat, és még azok is képesek az árulásra, akiket jó barátnak és igaz embernek tartott.
7/10
Camu 2020 aug. 31. - 11:54:10 7/10
Egy átlagos krimi. Nézhető. Lehet, hogy túlértékelem a 7 ponttal.
A hirdetések megjelenítése akadályba ütközött.

Ezt okozhatja valamilyen hirdetésblokkoló (Adblock) használata, illetve egyes vírusirtók, böngésző kiegészítők, beállítások.

A hirdetés blokkolás kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamTovábbi segítségért kattints ide! Köszönjük, PORT.hu