Bemutató karácsonyra

Bakancslistához adom
Christmas Encore
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott amerikai film, 90 perc, 2017

Értékelés:

10 szavazatból
Szerinted?

Charlotte Lacy, a feltörekvő színésznő megelégeli az évek óta tartó sikertelenséget, és úgy dönt, hogy New Yorkból Chicagóba költözik, hogy végre igazi munkát találjon. Sikerül is bekerülnie a Karácsonyi ének című produkcióba. Váratlanul szenvedélyes románcba bonyolódik a darab rendezőjével, a tévésztár Julian Walkerrel. Amikor a történelmi színház bajba kerül a bérleti szerződése miatt, a színészeknek és a stábnak igazi karácsonyi csodára van szüksége, hogy megmentsék a műsort.

Játszási időpontok

Hozzászólások

Szerinted?
6/10
dandelion83 2019 nov. 17. - 05:54:10 6/10
Nem túl eredeti történet, a megvalósítás kicsit művi, de a karácsonyi hangulatot legalább egy kicsit előhozza az emberből.
5/10
Rojita 2019 nov. 11. - 14:48:26 5/10
Karácsony hetére készült produkció. A forgatókönyvíró nem erőltette meg a fantáziáját, környezetében élő színészek életéből merítkezett. Castingok, ábrándok, filmes és színpadi munkák sorsa az előkészületektől a bemutatóig. A konfliktusok és a végkifejletek kiszámíthatóak.
Közben mindenki karácsonyi hangulatban ég, szólnak a karácsonyi énekek, fákat díszítenek, ajándékokat csomagolnak és mindenki várja a karácsonyi csodát.