Ben 10: Alien Swarm

Bakancslistához adom
amerikai sci-fi, 2009

Értékelés:

23 szavazatból
Szerinted?

A Ben 10 Alien Swarm olyan hosszú mint egy igazi mozifilm!
A vadonatúj élőszereplős kalandos történet a Cartoon Network csatornán nagy sikerrel vetített Ben 10 és az idegen erők című rajzfilmsorozat nyomán készült. Most újabb titkokat tudhatsz meg Ben Tennyson életéről. Ben 10 szakít a Vízvezetékszerelők titkos, az idegen erők elleni küzdelmet folytató szervezetével. Miért? Hát azárt, hogy a titokzatos lány, Elena segítségére legyen a világot veszélyeztető idegen összeesküvés leleplezésében. Két hűséges társa, Gwen és Kevin természetesen Bennel tart a kalandok során. A barátok csak egymásra és ösztöneikre hagyatkozhatnak világmegmentő akciójukban.

Stáblista:

Szereplők

Ben Tennyson
Max nagypapa
Gwen Tennyson
Kevin E. Levin

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
nobi 2014 aug. 18. - 15:58:41
érdekes azért hogy a filmben Ben 15 éves , de a színész aki alakítja akkor 24 éves volt. Azért már ekkora korkülönbség elég zavaró
sviktoria 2010 jún. 13. - 15:55:58 Előzmény Rahar
Ha nem szeretem a tökfõzeléket, akkor nem azt mondom, hogy ne egyétek, hanem azt, hogy ÉN NEM SZERETEM ...
Észosztó butaprimitív vagy mert attól, hogy neked valami nem jön be ...
1/10
truualex 2009 dec. 15. - 14:14:06 1/10 Előzmény Rahar
Csak annyit tennék hozzá az elmondottakhoz, hogy még azoknak se ajánlom a filmet akik kedvelik a rajzfilm sorozatot. Kiábrándító!!!
1/10
Rahar 2009 dec. 14. - 14:55:14 1/10
Nekem egyáltalán nem tetszik a film, a történet nagyon primitív, a 8 éveseknek írt képregények történeteivel vetekszik, a színészek játéka nulla, igyekeznek morcosan nézni és húzni a szájukat, a képi megvalósítás gyenge, egy jó számítógépes játék intrója igényesebb, mint ez a film, valamint az egész film csak idejétmúlt gagyi klisékkel van tele: jaj mentsd meg az apámat, bla, bla, bla. Az elõzõ hozzászóló írása értelmetlen, ha nem is látta filmet, akkor honnét tudja, hogy BIZTOS jó lesz? Az ilyen hit jellegû problémákkal a templomba kell menni és nem ilyen hülyeségeket írni a fórumba. Miért kellene bárkinek is MINDENKÉPPEN megtekinteni ezt a filmet, ez egy finoman szólva is egy értéktelen valami. Megtekintését csak a sorozatot szeretõ embereknek ajánlom, mindenki más parabólisztikus ívben kerülje el, esetleges megtekintése óriási idõpazarlás lenne.
Owen069 2009 nov. 23. - 16:07:45
Szerintem biztos jó lesz. Ha tehetitek nézzétek meg.