Boldogság telefonhívásra

Bakancslistához adom
Apartment Hunting
kanadai romantikus vígjáték , 89 perc, 2000

Értékelés:

8 szavazatból
Szerinted?

Romantikus komédia egy Ben Riddick nevű újságíróról, akinek legújabb megbízása révén boldogtalan házassága nehézségeivel kell szembe néznie. A férfinek a telefonos társkereső szolgáltatásokról kell cikket írnia, melynek során feleségével, Sarah-val folytatott kapcsolatának újraértékelésére kényszerül.

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
10/10
jeffero 2010 dec. 21. - 00:31:49 10/10
Szerintem ez fantasztikusan jó film, nagyon van hangulata, és a kései óra ellenére, amelyen adták, mégis ébren tartja az embert, érdeklõdésre, figyelésre készteti.
Nagyon hasonlít a Botrányos szerelem (Wishful Thinking) c. 1997-es filmre, teljesen az jutott eszembe róla, mert az is hasonló témát jár körül, a zenei betétek és az elõadásmód is hasonló. A Boldogság telefonhívásra-ban a narrációt, az átvezetéseket többnyire az éneklõ nõ szerepe töltötte be, ami nagyon el volt találva.
A legmókásabb jelenet a repülõ kutya a film vége fele, nem akarom lelõni a poént, ezért nem árulok el többet, nézzétek meg. Meglepõ és rettentõen vicces is egyben, és fordít is a filmen, elõkészíti a hamarosan bekövetkezõ változásokat.