Bukta Van

Bakancslistához adom
Class Act
amerikai vígjáték, 98 perc, 1992

Értékelés:

4 szavazatból
Szerinted?

Elszabadul az őrület! Épp, mintha egy teljes gőzzel működő diliház közepébe csöppentünk volna, pedig nem. Illetve csak félig. Mert ez egy gimnázium, ahol véletlenül elcserélik a személyi aktáit az iskola leglükébb, legmenőbb, legkeményebb tanulójának és a legnagyobb ártatlan strébernek (akinek még a haja is égnek áll a sok tanulástól). Így aztán az okostojás megy a veszélyesekhez, ahol a speed is lassú, és azért van rács az ablakon, hogy ezek ki ne jussanak valahogy az utcára, a gonosztevő pedig bekerül oda, ahol mindenki a Nobel-díjára készül szép csendben. Már ha eddig nem kapta még meg. Tehát minden a feje tetejére áll, fel- és bepörögnek az események, és szól a dögös fekete zene. forrás:

Stáblista:

Szereplők

Duncan Pinderhughes
Duncan apja
Duncan anyja
Blade anyja

Hozzászólások

Szerinted?
proklima@freemail.hu 2017 júl. 29. - 16:25:08
Köszönöm az infót. Imperator Titus Caesar Vespasianus Augustusról már olvastam, de kecsege titusról még nem. Vajh ki õ és merre van hazája?
proklima@freemail.hu 2017 jún. 04. - 10:31:43
Nagyon jó (színvonalas és nem alpári) dumák vannak benne. Érdemes megnézni. \"Ha te leszel Penge Brown, meg kell tudnod, honnan származok. -Szóval fára mászunk. Adok én neked fogat.- Miért, mi ez fog-adás? Dobjunk fel egy érmét! Ha fej, összeverjük, ha írás, akkor meg szét...stb...