Bűn és kéjvágy

Bakancslistához adom
Koi no tsumi
japán filmdráma, 144 perc, 2011

Értékelés:

20 szavazatból
Szerinted?

Egy lerobbant lakásban a rendőrség szörnyű bűncselekmény nyomaira bukkan, A kirakati próbababák hiányzó darabjait női holttest darabjaival pótolták ki. A nyomozás két asszonyra fókuszál. Egyikük Izumi, az unatkozó, szexuálisan elhanyagolt feleség, aki állást keres, hogy feldobja az életét. Először modellkedésre csábítják, majd meztelen fotózásra és pornóra kényszerítik. Meglepetésre tetszik neki mindez, és kettős életet kezd élni: otthon tisztes feleség, éjjel gátlástalan nőszemély. Azután találkozik a szintén kettős életet élő Mitsukóval, a titkos prostival.

Stáblista:

Szereplők

Kazuko Yoshida
Izumi kikuchi
Masao Yoshida
Mitsuko ozawa
Maki Martini

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
kecsup 2019 márc. 25. - 00:20:42
Hát, nem tudom. Lehet, hogy az eredeti japán vágást kellett volna megnézni, ami jóval hosszabb, de nekem ez annyira nem tetszett. Az alaptörténet érdekes volt, de valahogy a megvalósítás annyira nem fogott meg.
ReignMan 2014 júl. 20. - 15:16:38
A film számomra a szélsõségekrõl és titkokról szól. Az író, aki otthon rendszeretõ, bogaras férj, a felesége, akit gyötör az elfojtott szexualitása, mely szinte kirobban belõle és rossz útra téríti, mindez erotikus-horror elemekkel. Amúgy elég langyos film...
Csonger 2013 febr. 06. - 12:27:36
Mennyire odavan most a filmvilág Nicole Kidman pisilõs jelenete miatt. Pedig az csak egy ügyesen összevágott trükk, hiszen valójában valószínûleg nem Nicole-t látjuk pisilni, csak egy combdublõrt. Sõt, azt sem látjuk, hogy az pisi, csak hogy valami folyik a két comb közt.

Na ebben a filmben viszont Megumi Kagurazaka tényleg odapisilt!!

(és csodálatosan szép keble van)
7/10
gimbiikeeh 2013 jan. 29. - 23:14:47 7/10
Hát ez beteg egy film volt, de jó témát boncolgatott. Érdemes megnézni, de csak 18 év felett!

7/10
8/10
sanderb 2012 máj. 30. - 17:35:03 8/10
A történet alapján nem jár messze az abszurdttól a film, de mégis tart bizonyos realitásküszöböt, amelyet csak pillanatokra lép át. Könyörtelenül ábrázolt történet, amely szerintem a Japánon kívüli kultúráknak szól, mintegy anziksz az ország sötét oldaláról. Mindent a tökéleteshez igazítottak ebben a filmben - ami a készítést illeti.Megumi teste is erre példa.
Szerintem ez egy nagyon jó film, s ha beteges is, az csak azért van, mert a világ sem különb, csak takargatjuk újságpapírokkal, hogy ne látszódjon. Itt egy kicsit meglebbentette a szél a lapot... 10/8
whitehill 2012 ápr. 16. - 20:45:04 Előzmény CukorShop
szerintem a kastély az el nem érhetõ vágyakat szimbolizálta. kergetjük õket egyfolytában, és ha bele is botlunk, elmegyünk a lehetõségek mellett vagy tiltás vagy félsz miatt. aztán már sírhatsz ha utólag megbánod, mert elszalasztottad. asszem ez történt Mitsukóval is. belebolondult, hogy nem lehetett az apjával. aztán magával rángatta a másik csajt is, aki azt hitte a férje a kastély, de aztán... hát tudod mi történt :)
8/10
CukorShop 2012 ápr. 15. - 08:30:55 8/10 Előzmény whitehill
Egyetértek veled, bár számomra pár rész nem egészen volt tiszta. Tõlem távol állnak az "ilyen" típusú filmek, de valamiért már másodjára nézem meg. a kastély pontosan mit takar? A fõszereplõ nõk gyönyörûek benne!
whitehill 2012 ápr. 14. - 21:06:18
az utóbbi idõk legbetegebb fantáziájú filmje a Köpök a sírodra után. Mitsukoéknál történõ teázás viszont a legabszurdabb, amit valaha láttam.
10/10