Camp X-Ray

Bakancslistához adom
amerikai filmdráma, 117 perc, 2014

Értékelés:

19 szavazatból
Szerinted?

Egy fiatal nő a hadseregbe lépést látja a kiútnak a fojtogató kisvárosi életéből, de az iraki bevetés helyett a guantánamói fogolytáborban köt ki. Miközben ellenséges dzsihádisták és agresszív katonatársak veszik körül, szokatlan baráti viszonyt alakít ki az egyik fogva tartottal.

Stáblista:

Szereplők

Mary Winters
James Drummond
'Randy' Ransdell
Betty Cole

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
9/10
hun620 2015 ápr. 17. - 03:12:33 9/10
Nagyon kellemes csalódás volt ez a film. Egyrészt kiderült, hogy Kristen Stewart egy jó színésznõ, akinek eddig szimplán szar szerepeket adtak, másrészt meg minimális pénzbõl csináltak egy látványvilágban és történetben is abszolút rendben lévõ filmet. 8/10
7/10
NADALFAN 2015 jan. 18. - 10:35:10 7/10
Azt jó lenne tudni hogy mi volt a rendezõ célja a filmmel. A téma meg pont aktuális , na persze itt elfogott "terroristákról" van szó. Érdekes hogy a filmben fogvatartottaknak nevezik õket nem foglyoknak , mivel azoknak nincsenek jogai-ezt nem tudtam. Lassú egy lefolyású film , mindazonáltal elgondolkodtató, igaz lehetne elemezni ezt oldalakon keresztül.Kirstent sokáig nem csíptem , de aztán szerintem jó útra tért mert egyre jobb szerepeket vállal-csak így tovább.
Spoiler--- a film utolsó harmada ami nem tetszett , túl nyálas lett az elõzõ 2 harmadhoz képest hozzátéve , ez lenne a normális emberi hozzáállás , csak hát semmit nem tudunk meg a fogvatartott múltjáról , mit követett el , így nehéz ítélkezni. ---Vége..
7/10