Epizód

Cennet

török filmsorozat, 31. rész, 75 perc 12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott

Értékelés:

26 szavazatból
Szerinted?

Az aktuális rész ismertetője: Arzu ellátogat Minéhez, azonban Cennet és Selim is akkor érkeznek meg a nőhöz. Selim emlékei kezdenek visszatérni. Cennet visszamondja a dubai utat és kibékül Selimmel. Riza rájön az igazságra: már tudja, hogy Arzu Cennet édesanyja.

A műsor ismertetése: Cennet, aki árvaként nőtt fel, osztályelsőként végez az építészmérnöki karon. A diplomaosztója napján állásajánlatot kap csoporttársa, Melisa édesanyjától, amit rögvest el is fogad. Nagymamája és fogadott húga, Beste nagyon büszkék Cennetre, és már egy férfi is szemet vetett rá...

Egyéb epizódok:

Stáblista:

Szereplők

Nilgün Arisoy
Cennet Yilmaz
Orhan Soyer
Selim Arisoy
Sema Soyer
Özlem Arisoy
Cengiz Arisoy
Riza Soyer
Arzu Soyer
Melisa Soyer
Suna Gürsu
Mukkades Yilmaz
Oktay Cubuk

Vélemény:

január 17. 18:22:29
január 17. 18:22:29
Több török sorozatot nézek néztem de ekkora semmi részekkel ritkán lehet találkozni ami ezen a héten ebben a sorozatba van, teljesen ennyire hűjének nézik a nézőt, vagy tőlük csak ilyen gagyi kivitelezés telik csak. Riza halálával kapcsolatban már ugye ma már 4 rész ment le a héten, de csak nyavalyognak két értelmes mondat nem hangzott el. Ma végre megtalálták valaki kiásta szerintem zsarolni fogják a két ördögöt, de meg is érdemlik, én lábbal akasztanám fel őket azt érdemelnék.A holt testet azonosította a felesége végre, gondolom eztán boncolják, mi volt a halál oka. Egyszóval fel vagyok háborodva igaz nem vagyok egyedül, mert a Fb-on is felháborodást keltett, ez a sok hűhó semmiért.
Azt előre gondoltam lesznek benne eseményekben nem bővelkedő részek, de ilyen gagyira nem gondoltam.

január 16. 18:02:42
január 16. 18:02:42
Sajnos a mai rész egy semmi volt ez a baj ezzel a szabdalással, Arzu hisztizett rengeteget, nem így kellet volna , hogy legyen, emlékezett , aztán a család volt a rendőrségen elkezdték keresni a tengeren a nyaraló körül semmi, egyszóval nincs mit írni annyira eseménytelen volt ez a rész. Cengiz sántitt és lapít, az is egy nagy szemét elmebeteg valaki. Az erdőben menekült Arzu és legurult, bár ott maradna , de biztos holnap meg lesz nagy kár. azt látom megtalálták Arzu szerepére minden hogy a megfelelő ronda és kígyó nőt.
január 15. 18:01:08
január 15. 18:01:08
Szia a mai rész kezdete kész borzalom elásták Rizat , mint egy kutyát, nekem nagyon borzalmas volt, nem tudom miért kell ilyeneket egy sorozatban bele rakni, na de ez egy másik téma. A család keresi Arzu lapit, nem találják. Selim elköltözött otthonról, volt előtte egy kis parázs vita az apja és közte, mondtea az anyjának nem elég a gyógyszer komolyabban kellet volna kezeltetni, mert nem normális. Selim apja most már bolondabb, mint az anyja amit követ. Cennet és Özlem megbeszélték hagyják, hogy vissza emlékezzen, Selim ki is ő valójában. Rizat keresik de kimaradt a második mondatból.
január 14. 22:08:49
január 14. 22:08:49
szia :D akkor ebben a részben viszonylag sok történés volt :D majd megnézem és kommentálok :D
január 14. 18:43:48
január 14. 18:43:48
A két nő a mama és suna beszéltek azzal a szakállas emberrel, és az meg ígérte telefonálni fog , de ahogy elmentek a mamáék hívott egy fickót az a vélt apja C-nek, de csak a keze volt látható, mikor telefonált a két férfi, és eddig még nem voltak színen, Riza meghalt így tovább göngyölítik a sok semmit néha, az anyóst bírom az nem szereti A-tAz a gond ez ugye fel van szabdalva, és így sok időnek tűnik nekünk , mert 1 bölüm 3 rész, amíg normális infóhoz jutunk sajnos.Nilgün nagyon jól hozza azt a karaktert amit kell ez igaz, de ezzel a nagy majom szeretettel megöli Selimet.
január 14. 18:29:56
január 14. 18:29:56
Nilgün jó karakter, mert érdekes, azt figyeltem, hogy volt amit józanabbul látott, mint Cengiz. Persze nem a fiával kapcsolatban. Amúgy Cengiz nagy csalódás, igazi sz.r ember, gyáva is, az elején pedig nyerőnek tűnt a figurája. A nagyiék meg hová lettek vajon? Múlt héten kihagytam egy részt, de annyit láttam, hogy ugye meghozta a nagy elhatározást, hogy elmond mindent Cennetnek. Majd elindultak a szomszédasszonnyal ahhoz a bizonyos házhoz, ahol Suna mindent elmondott a kertésznek, vagy kinek. Aztán most mi lehet velük? Keringenek az utcákon, nagyítóval keresve az újabb akadályt, hogy miért nem vallanak? Gondolom még ki kell állni sok csodatörténést, mire kinyögik a szerencsétlen unokának, hogy ki az anyja. :D
január 14. 18:19:15
január 14. 18:19:15
Riza bácsi pont úgy hal meg, hogy véletlenül sem mondja el senkinek, amit megtudott, mik vannak. :D Most ennek mi értelme van vajon, amit Cengiz csinált? Cennet meg továbbra is hallgat, pedig már nincs semmi, ami visszatartaná attól, hogy elmondja Selimnek az igazat. De ne is mondjon semmit, hová vezetne az. :)) Rizának volt egy jó mondata ma, hogy a hibát meg lehet magyarázni, de a hazugságot nem. Ez milyen igaz, jár neki egy pont, pedig különösebben nem csíptem az öreget.

Jól elcseszték a forgatókönyvesek ezt a sorozatot, pedig az alapsztoriból jobbat is ki lehetett volna hozni. Talán még az okozhat némi izgalmat, hogy képbe hozták a szőrös manust, akit felhívtak Arzu miatt. Valami maffiózófélét sejtek mögötte, meglátjuk. Azt nem tudtam megfigyelni, hogy az illető, aki követte Arzut meg Cengizt a nyaralóhoz, hol is állt meg pontosan. És vajon mennyit láthatott ebből a sok húhó semmiért c. előadásból. Ha távol volt, nyilván semennyit, de lehet, hogy a kerítésen nem is tudott belátni, ezt nem tudtam kivenni.
január 14. 18:05:33
január 14. 18:05:33
Szia a mai rész borzalmas volt Riza elmondta Arzunak hazudott neki sok éven keresztül ami Cenetet illeti és ezért kitagadja mindenből, és el kell menni neki a házból is ez mind szép lett volna, de Riza össze esett, meghalt, volt sok esztelenség mivel ketten voltak Cengizzel, olyan buta elméleteket szőttek végre talán el akarják ásni, mint hogy mentőt hívtak voln, és adtak volna az öregnek egy esélyt és semmi gond nem lett volna belőle ez nagyon gagyi volt nekem. Aztán vacsoráztak Seliméknél, és ott is kitudódott Nilgün raboltatta el C-t, és meg lett a nagy per patvar Selim el ment otthonról szállodában akar aludni, azt mondta C-nek.Melissa szövögeti a csalás vádját papírokat nézegetett nagyon buta nem ért semmihez csak szemétkedni, mert meg van őrülve Selimért pedig annak nem kell.Nilgün nagyon jól alakítja az őrült nőt az biztos. Cengiz miért van állandóan ezzel a szemét Arzuval nem lehet kitudni, még. Dióhéjban ezek történtek.
január 14. 09:29:03
január 14. 09:29:03
Szia a heti előzetest olvasva nem fogunk unatkozni, lesz benne galiba bőven.
január 13. 20:50:36
január 13. 20:50:36
Szívesen néznék még több török sorozatot, de akkor nem bírnám abba hagyni... ùgyhogy ami nem magyar szinkronos, azt inkább nem nézem :D Cennet és a Sorsok ùtvesztöje egyelöre elég :D utóbbit elhùzza a duna tv... évekig fogják adni :D
A „Piszkos pénz..“-böl megnéztem 3 részt, de nem volt idöm folytatni. pedig jól indult. Viszont a föszereplö csaj jobban játszott a Bosszù vagy szerelemben mint ebben :D
január 13. 17:56:35
január 13. 17:56:35
Teljesen egyet értek én is végig nézem sokat fog fordulni nem akarok előre írni semmit az nem lenne fer, én is végig nézem, remélem jól elszórakozunk, ki mit lát benne leírjuk.
Ma délután a Mesélj Fekete tengert néztem azt is fordítják az egy fordulatos nehéz témát boncolgat a 26-os résznél tart az esemény ragyogó színészekkel.
január 13. 15:37:48
január 13. 15:37:48
Ennél sokkal rosszabbat is láttam már, de az elsö néhány rész alapján jobbra számítottam, de mostmár végig nézem és ha nem zavar írom az „elemzésemet“ :D
január 13. 07:18:18
január 13. 07:18:18
Dél- koreai telenovella feldolgozása Mennyország könnyei volt a címe, lehet pont a törökök rontották el, mert mindenből sokat akarnak. A mondani valója a minden napjainkban is meg állná a helyét, mert sokan dobják el a gyereküket, mert akkor nem lenne az a sok örökbe fogadás, ha nem így lenne.
Sok török sorozatot láttam, nézek de a korábban írottak sokkal jobbak, most már ezek is sarkosak, szinte egy szenvedő van benne, meg hazugságra épül teljesen.
szavazat: 1/10 január 13. 04:34:41
január 13. 04:34:41
Tényleg, nagyon gyenge!!!!!
szavazat: 1/10 január 13. 04:32:41
január 13. 04:32:41
Nem tudom tovább nézni annyira gagyi. Szinte el sem hiszem, hogy ezt a törökök készítették.
január 12. 17:48:30
január 12. 17:48:30
szia!
tùl vagyok a pénteki részen is :D Cennet és Selim békülése mesébe illö volt :D
Arzu vajon mit súgott a barátnöje fülébe?!
Riza bâcsi rájött, hogy Arzu asszonyság Cennet igazi anyja! juhu!
Suna és Mukkades nyomoz... Suna meg olyan könnyedén beszél Dzsavidán név változásáról és a beházasodásáról, mintha egy kiló kenyeret ment volna venni :D
Melissa rálicitál az anyja mesterkedésére és börtönbe akarja juttatni Cennetet?!? borzasztó kisliba... :D
Hajrá Riza bácsi!!!!!!!
Jó hétvégét
január 12. 09:53:59
január 12. 09:53:59
nem haragszok :D nyugodtan írhatod, szeretem olvasni az elemzéseket :D
január 12. 07:09:20
január 12. 07:09:20
Szia remélem nem haragszol mikor leírom nagy vonalakban az az napi történéseket, igaz nem teljes csak a főbb elemeket szoktak, biztos láttad, az apának csak a kezét mutatták az arca még ismeretlen, vajon miféle ember együtt dolgoztak Arzuval.
január 11. 21:25:04
január 11. 21:25:04
szép jó estét :D én mindig le vagyok maradva egy résszel :D most a tegnapi részre tudok reagálni :D

1. Melissa annyira szánalmas, akkora idiótát csinált belöle a forgatókönyvíró! ahogy ott állt Selim mellett a bàrban és meresztgette rá a szemeit és mondta, hogy Ö mennyire szerelmes... semmiböl sem àll az élete, minthogy Selimet kergeti és Cennet ellen áskálódik...

2. Riza bácsi hogy szétverte azt a finom reggelit :D pedig a felesége mondta, hogy mennyei finom a rántotta :D na jó ez volt a vicc helye. Mahír meg anyja kevesek Arzu ellen. Riza bá széttépte a végrendeletét?! ilyenkor szoktak meghalni a sorozatokban... remélem Ö nem fog, mert nyomoz Cennet anyja után és Ö biztos fog talâlni valamit :D
Amùgy nem értem a kapcsolatát a fiaival... Arzut többre tartja, mint a saját fiát?!?

3. Mukkadess meg Suna is össze-vissza hazudoznak Cennetnek... most ök kezdenek nyomozni a lehetséges apuka után?!? biztos valami maffiózó vagy valami rossz arc, hogy Arzu ennyire fél...

4. Arzu borzalmas egy nö! remélem a végén megkapja a büntetését és Cennet nem
bocsát meg neki!

5. Özlem jól jellemezte Nilgün és Cengiz „harmónikus“ családját :D A férjed nem tesz be egy bolondok házába :D
Mondjuk az már olaj a tüzre, hogy a cégnél akar dolgozni.

6. Selim itt az egyetlen normális és most legalább Cennet elfogadta a segítségét!

január 11. 18:01:17
január 11. 18:01:17
A mai részben már Riza úr a névből sejtett valamit ami Arzu személyét illeti, mert kérette a nyaralóba, de ugye akkor már vége is lett. Arzu amikre képes az valami észbontó, most egy olyan papírt csináltatott, hogy Cennetet csapdába csalja és lopással vádolják, minden áron szabadulni akar tőle, nagyon várom ennek a szegény lánynak a fogantatása körül mi lehetett, mert az apa kezei is láthatóak voltak de még az arcár nem mutatták, azt meg a Mama és Suna nyomoztak, és ennyire telet Selim és Cennet kibékültek nagyon boldog S madarat lehetne vele fogatni , annak is kezdenek a gyerek kori élmények vissza térni, lassan de csak meg tudunk dolgokat , máskülönben, hamar vége lenne a sorozatnak.
Összes hozzászólás