Central Park West

Bakancslistához adom
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott amerikai filmsorozat, 60 perc, 1995

Értékelés:

3 szavazatból
Szerinted?

A Central Park West nagysikerű amerikai tévésorozat megteremtője Darren Star, aki többek között a "Melrose Place" és a "Beverly Hills 92010" létrehozásában is oroszlánszerepet játszott. Darren Star neve védjegy a színvonalas, fordulatos, modern és lebilincselő történetekhez. Ezúttal egy divatos magazin, a Communique tulajdonosának és munkatársainak csillogó és izgalmas világába kalauzolja el nézőit.
A Communique tulajdonosa, Allen Rush új főszerkesztőt nevez ki a magazin élére, a fiatal, rátermett és energikus Stephanie Wells-t (Mariel Hemingway), aki az állás miatt költözik férjével, az író Mark Merrill-lel (Tom Verica) New York-ba, abba a városba, ahol kemény harc folyik a pénzért, szexért, hatalomért.
A történet fő konfliktusa Stephanie és Allen mostohalánya, Carrie Fairchild (Mädchen Amick) között bontakozik ki. Carrie önfejű, számító és akaratos lány, aki sok pénzért minimális munkára is alig hajlandó és nem tűri a korlátokat. Allen a felesége miatt nem küldheti el a lányt a cégtől, ezért kiadja Stephanie-nak a feladatot: érje el, hogy Carrie maga hagyja ott a szerkesztőséget. Carrie eleinte dacol az új főszerkesztővel, majd úgy dönt, elcsábítja a férjét, Mark-ot. Stephanie-nak minden erejére szüksége van arra, hogy talpon maradjon a viperafészekben.
A sorozat New York-i fiatalok életéről szól. Szerelmeikről, csalódásaikról, reményeikről, nehézségeikről.
Carrie bátyja, Peter (John Barrowman) tehetséges ügyész, de mindenki az apja hírnevének tudja be a sikereit. Barátja, Gil (Justin Lazard) nagy nőcsábász, és nőügyeiből folyton zűr keletkezik. Barátjuk, Nikki (Michael Michele), galériatulajdonos és balszerencsés a szerelemben.

Egyéb epizódok:

Stáblista:

Szereplők

Allen Rush
Stephanie Wells
Carrie Fairchild
Linda Fairchild Rush
Peter Fairchild
Mark Merrill
Nikki Sheridan
Gil Chase
Alex Bartoli-Fairchild
Dianna Brock Rush
Rachel Dennis

Hozzászólások

Szerinted?
nagynebk 2020 máj. 12. - 16:23:40
Régen láttam a tv-ben, jó lenne újra megnézni!!!