Christy: Nehéz választás

Bakancslistához adom
Christy, Choices of the Heart, Part II: A New Beginning
2001

Értékelés:

5 szavazatból
Szerinted?

Hogyan válik egy fiatal lányból érett nő, és hogyan győzi le a belső tartás a sors kemény megpróbáltatásait. Christy fiatal misszionárius Tennessee államban a Great Smoky Mountain vidékén, és hitét két szörnyű csapás is megrendíti: egyszer tífuszjárvány tör ki, másodszor pedig szörnyű ítéletidő teszi a földdel egyenlővé a kis közösség élőhelyét. Ám ezek a megpróbáltatások csak még inkább megerősítik Christy-t, és abban is nagy segítségére vannak, hogy eldöntse, két férfi közül melyiknek adja kezét.

Egyéb epizódok:

Stáblista:

Szereplők

Christy Huddleston
Alice Henderson
David Grantland atya
Dr. Neil MacNeill
Fairlight Spencer

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
Aribeth 2009 febr. 04. - 23:18:21 Előzmény Miss Jane Bennet
"Utána is nézett és kiderült hogy a regényben(ami azt hiszem csak angolul van nálunk) Christy DAVIDHEZ MEGY FELESÉGÜL!!!!"

Épp ellenkezõleg: a regény ugyan nem az esküvõvel végzõdik, de egyértelmû, hogy a kisasszony Neilt választotta. (Sõt, azt olvastam, hogy az eredeti verzióban lett volna egy "X évvel késõbb" fejezet is, amiben már házasok, ám az írónõ egy hatásosabb lezárás mellett döntött.) Aminek én nagyon örültem - amikor elõször láttam az eredeti sorozatot, eleinte az aranyos papnak drukkoltam, ám ahogy telt az idõ, egyre jobban megszerettem a mufurc doktort. Az utolsó epizódokat már úgy néztem, hogy "David? Az meg kicsoda?" :-)

Ez a feldolgozás nem a szívem csücske: hiányoznak a régi csodaszép helyszínek, Tyne Daly, Kellie Martin, Tess Harper, Randall Batinkoff és a gyerekek, de azért mindenképp fõhajtás jár, hogy öt év után végül meghallgattattak a rajongók sirámai, és rendesen befejezték a történetet. Az új stábban is akadnak jó arcok, Lauren Lee Smith-szel és az új pappal szemben nem volt semmi kifogásom, kitettek magukért.

Azt sajnálom, hogy a minisorozatot aránylag gyakran ismétli a Hallmark, de az m1 11 éve nem képes ismét mûsorra tûzni az eredeti sorozatot. Gondolom, lejártak a vetítési jogok.
eugénia22 2008 máj. 21. - 03:39:47
Szerintem közepes film. Kellie Martint bírom,bár nem láttam az õ Christy-ét,de az biztos jobb.
Egyszer azért meg lehet nézni.
V.Zsuzsanna 2008 jan. 07. - 21:34:30
Sajnos lemaradtam az elsõ részrõl nem tudja valaki mikor ismétlik? Szívesen megnézném.
Miss Jane Bennet 2007 ápr. 15. - 19:58:45 Előzmény manócska
Igazad van! Én is David-nek drukkoltam.Én láttam mind a kettõt.Õszintén szólva a Kellie Martin féle feldolgozás sokkal jobb volt bár a vége eléggé félbemaradt.Az egyik ismerõsöm(õ ajánlotta ezt a filmet) szintén különösnek találta ezt a befejezést.Utána is nézett és kiderült hogy a regényben(ami azt hiszem csak angolul van nálunk) Christy DAVIDHEZ MEGY FELESÉGÜL!!!!
(Még jó) Úgyhogy Én is megnyugodtam.
Heyy 2007 márc. 10. - 17:55:04
Ez Lauren Lee Smith az X csapatból! Dejó! :D
Thistle 2006 márc. 08. - 21:35:19
Most nézem, hogy a Doki ugyan az a színész mindkét feldolgozásban... Milyen már! :-)
Thistle 2006 febr. 16. - 10:05:35 Előzmény manócska
A csajszi felejthetõ, pont ilyen Hallmarkos filmekben a helye. ;)

A prédikátor tényleg helyes srác, de megértem, hogy a dokit választotta Christy.
A tiszteletes az esküvõ napján csendben ellovagol. Niel és Ch. összeházasodnak.

Az "idõs Christy" aki meséli a történetet, elmondja, hogy késõbb David visszajött, és együtt dolgoztak hárman, ami nem volt egyszerû, de mûködött. Gondolom ez volt az utalás arra, hogy még lesz folytatás.

A doki nagyon jól nézett ki az esküvõn, fehér ing skótszoknya, pléd, nagggggyon király volt. Tetszett.
manócska 2006 febr. 14. - 12:09:41
Ja? közben megnéztem az IMBB-n. Ugyanaz az alapmû, csak ez egy új feldolgozás. Ezt nem ismerem, csak az elõzõt Kellie Martinnal. Az jó volt, ennek az új csajnek nem tetszik a feje. És mi lesz a pappal? Én a régi sorozatban neki drukkoltam. :-) Nem a cinikus Neil-nek.
manócska 2006 febr. 14. - 11:54:38
Ez az a sorozat/ film, ami kb 6 éve a TV-ben (MTV1) is ment, vagy ez egy újanb feldolgozás? egyátalán ugyanannak a regénynek/alapmûnek a feldolgozása vagy tök más? (Abban amit én láttam hajdan volt egy fiatal tanárnõ (emlékeim szerint vmi Kelly vki játszotta, az a szõke, Meg Ryan szerû csaj, aki a Vészhelyzetben is volt) aki a falu - Cutter Gap, v valami hasonló - lelkésze , David és a doki, Neil között õrlõdött tök sokáig, aztán végül nem is döntött, csak állt kettejük között.)
Thistle 2006 febr. 11. - 14:40:16
Kedves, igazi Hallmark-ra való történet. Bájos fõszereplõ, kellemes falusiak.
Váratlan utazás és Kicsi ház a prérin rajongóknak kötelezõ.