Coliandro felügyelő: A farkas napja

Bakancslistához adom
L' Ispettore Coliandro: Il giorno del lupo
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott olasz krimi, 94 perc, 2005

Értékelés:

7 szavazatból
Szerinted?

Coliandro felügyelő egykor valódi bűnügyekben nyomozott, ma azonban már leginkább csak joghurtok rendelésével foglalkozhat a rendőrség beszerzési osztályán. Minden vágya, hogy visszatérjen a nyomozáshoz, de az őrsön nem nagyon veszik komolyan, hiszen hajlamos mindent elrontani. Egy csinos motoros futár kedvéért belecsöppen egy szövevényes ügybe, amelyben a maffia és a korrupt igazságszolgáltatás ellen is meg kell küzdenie. Nyomozási módszere azonban enyhén szólva szokatlan, így ő maga is gyanúba keveredik, ráadásul a szigorú Longhi ügyésznő ellenszenvét is kivívja. Pedig a tét óriási: ha elrontja, örökre a joghurtok között kell maradnia.

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
7/10
Neszfor 2008 máj. 06. - 00:16:17 7/10
Amolyan tévéfilm minõségû, esti kikapcsolódás. A sztori nem nagy durranás, vannak itt-ott kissé béna zsánerek (például a bérgyilkos "nagyonkemény"), de a fõszereplõ figurája annyira szeretnivaló, hogy az el is viszi a hátán az egész filmet. Mondjuk az operatõri munka néha irritáló (amikor a beszélgetéseket egy snittbõl ide-oda kapkodással veszik), a képi világ is eléggé fantáziátlan, viszont egész jók a zenei betétek (olasz filmben angol szövegû dalok????? mindegy).

Bár nem láttam film elejét, annyira meggyõzött az alkotás, hogy a következõ három darabra is érdemesnek találom, hogy rááldozzam az estémet...
A hirdetések megjelenítése akadályba ütközött.

Ezt okozhatja valamilyen hirdetésblokkoló (Adblock) használata, illetve egyes vírusirtók, böngésző kiegészítők, beállítások.

A hirdetés blokkolás kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamTovábbi segítségért kattints ide! Köszönjük, PORT.hu