Columbo: Matt két lépésben

Bakancslistához adom
Columbo: The Most Dangerous Match
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott amerikai krimi, 72 perc, 1973

Értékelés:

57 szavazatból
Szerinted?

Emmett Clayton sakknagymester címe - és nem utolsósorban hatalmas egója - kerül veszélybe, amikor volt barátnője bosszúból elintézi, hogy a már visszavonult híres szovjet mester, Tomlin Dudek kihívja őt egy mindent eldöntő sakkjátszmára. Dudek köztudottan sokkal jobb, ezért Clayton hajmeresztő tervet eszel ki. Még mielőtt a játék elkezdődhetne, Dudek-et ügyesen elteszi láb alól. A gyilkos csak azzal nem számol, hogy ahol Columbo hadnagy is bekapcsolódik a játékba, ott mindig ő ad mattot.

Évadok:

Stáblista:

Szereplők

Columbo
Emmett Clayton
Mazoor Berozski
Tomlin Dudek
Linda Robinson
Dr. Benson

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
offtopic
ceia 2015 jan. 25. - 15:30:10 Előzmény -greghouse-
A Star Wars Chess nem erõs játékos, de a cél inkább a látvány és humor volt. Mivel nagyon régi a program, nagyon lassú az animáció. (és primitív :) ) Akinek van türelme hozzá, megnézheti milyen - de itt még a játékos is sokat vacillál, szóval komoly kihívás a videó megtekintése! https://www.youtube.com/watch?v=v5H7ErRoKsg
Megtalálni egyszerû, csak rá kell keresni guglival a nevére és kihozza pl. az Abandonia oldalt, onnan letölthetõ.
Dosbox nélkül azonban nem megy a mai rendszereken. Remélem lesz még jobb megvalósításban is, az ötlet amúgy kiváló volt. Inkább csak a retrózók és sci-fi fanatikusok tudják értékelni.

Viszont van már felújított Battlechess, ami a mai színvonalnak megfelelõ, sajnos ez nekem még nincs meg. Nem tudom milyen jó játékos, de az animáció látványos és szórakoztatóbbá teszi a játékot. https://www.youtube.com/results?search_query=Battle+Chess%3A+Game+of+Kings
mérlegelõ 2014 jan. 13. - 19:21:26
Egyike olyan rész, amiben az áldozat egyértelmûen szimpatikus, ebbõl nagyon kevés van,a Columbókban legtöbbször kevéssé keltenek maradéktalan együttérzést, sõt, viselkedésükkel sokszor szinte kiprovokálják az ellenük irányuló csapást.
kakoeri 2014 jan. 10. - 18:57:57
Imádom Columbo-t, minden részt többször láttam már és nem tudom abbahagyni, mindig megnézem, amit adnak.
Azt viszont nem értem, hogy miért van az, hogy hetek óta kizárólag a 70es években készült részeket adják és így elõfordul, hogy pl. kéthetente ismétlõdik egy rész, ami azért kicsit mégis sok. Mi van a többi résszel? Azokat miért nem adják?????
danek87 2013 ápr. 15. - 10:29:40
ez is fantasztikus resz....embert baratjarol mellett masik nagy kedvencem...
-greghouse- 2012 okt. 01. - 18:21:51
huhh..nekem egy még régebbi DOS program van, fekete-fehér, kétdimenziós, nem járnak és nem harcolnak, de a 15 szintbõl eddig csak kb. a 4.-ig jutottam el. Azt is úgy hogy néha visszaveszem a lépésemet....Azért megírhatnád, hogy a tiédet elérhetem-e valahol letölteni. Megmondom õszintén, a sakkprogramokban legkevésbé az animáció érdekel, nem akciófilmet akarok szimulálni, hanem, hogy sok fokozatú, okos, sokoldalú legyen (gombnyomásra kiírja az adott mezõ értékét, az adott bábu értékét, a két csapat erõviszonyát, stb...., ezeket az én kis DOSosom tudja. Akciósztárok kevésbé érdekelnek, csak akkor, ha már az érdemi részt tudja a program....)
ceia 2012 okt. 01. - 14:09:27 Előzmény Gábor 32
Ez a sakk sem lenne rossz! :)
Nekem ilyen is van. Régi DOS-os program, amiben járnak és harcolnak a figurák.
9/10
offtopic
Gábor 32 2010 aug. 03. - 20:00:12 9/10
A legjobb rész az amikor az étteremben sakkoznak!
Nem mindennapi módon!
Fûszerek és ételek felhasználásával...
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu