Film

Csalások hálója / Svindler /Ca$h/

magyarul beszélő, francia vígjáték, 100 perc, 2008


Értékelés:

52 szavazatból
Szerinted?

Leírás:

Cash kellemes, jó modorú férfi és egyáltalán nem mellesleg a nagyszabású rablások specialistája. Cash fivérét, egyben bűntársát, Solalt meggyilkolják az egyik rivális csapat tagjai, akik nagy bulira készülnek. Cash úgy akar bosszút állni rajtuk, hogy megszerzi a zsákmányukat. A cél érdekében egyesíti erőit Maxime-mel, a veterán tolvajjal, aki magával hozza a csinos pártfogoltját, Garance-t. A tervezési fázisban csatlakozik még hozzájuk a szép Julia. Nem tudják, hogy a nő valójában beépült rendőrtiszt, akinek az a feladata, hogy lebuktassa őket.

Kövessen minket a Facebookon!

Stáblista:

Alkotók

Linkek:

Vélemény:


2013. június 14. 11:54
nagy baja ezeknek az ocean's eleven/blöff klónoknak, hogy túlságosan arra építenek, hogy az adott másodpercben mit is fog pontosan tenni a bepalizandó alany, és arra építi a svindler az egész stratégiáját... ami ugye ha nem jön be, az egész mese bukik.. ezért nem sok valóság-íze volt ennek a filmnek sem. max langyos időtöltésnek jó.

2013. június 13. 21:49
Valeria Golino nekem már mindig Charlie Sheen bombázó barátnője marad a Hot Shots Part Deux c. frenetikus paródia vígjátékból...(tényleg szép).

2011. július 18. 20:30
Nekem kifejezetten tetszik a film. Jó az alaptörténete, egyből felkeltette az érdeklődésemet. A cselekményvezetés izgalmas, fordulatos, a színészi játék kiváló, hiteles. 8 pontra értékeltem. Aki szereti a furfangos történetű filmeket az mindenképpen nézze meg.

Összes hozzászólás