Csináld magad nyomozás

Bakancslistához adom
Ultraviolet
16 éven aluliak számára nem ajánlott lengyel filmsorozat, 43 perc, 2017

Értékelés:

15 szavazatból
Szerinted?

A sorozat Deborah Halber "The Skeleton Crew" című könyve alapján készült, és Wendy West személyes történetét mutatja be. A sorozatban egy harmincéves nő (Ola Serafin) életét követhetjük végig, aki a körülményei miatt kénytelen elhagyni férjét, és Londonból hazaköltözik szülővárosába, Łódźba. Egy este, amint épp hazafelé tart gépkocsijával, szemtanúja lesz egy drámai eseménynek, ami elsőre öngyilkosságnak tűnik, de jobban megfigyelve már komoly gyanakvásra adhat okot. A rendőrséget szemmel láthatólag nem nagyon érdekli az ügy. Ola kétségbeesetten keres segítséget az interneten, ahol rátalál egy olyan amatőr nyomozói csoportra, akik a rendőrség számára megoldhatatlan bűnügyi eseteket göngyölítenek fel.

Évadok:

Stáblista:

Szereplők

Dorota Polanska
Regina Polanska
Anna Serafin
Henryk Bak
Michal Holender
Waldemar Kraszewski

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
9/10
Gypsy 2020 ápr. 20. - 15:11:48 9/10
Nekem tetszett, jól szórakoztam rajta. Nem kell keresni mély lelki mondanivalót, fantasztikus CGI trükköket, ha néha ismerősnek tűnik, az sem baj. A főszereplő meg lemaradt a szereplők közül, Marta Nieradkiewicz és aranyos. Picit ostoba, picit erőszakos, szóval igazi nő.
zetorka 2020 ápr. 02. - 14:32:31
Nekem tetszik ez a sorozat, oké kicsit erőltetett a koncepció és az ügyek jelentős részét is láttuk már más krimisorozatokban, de számomra iszonyú pozitív, hogy ezek a karakterek tényleg élnek: csúnyán beszélnek, heccelik vagy épp kiröhögik egymást, veszekednek semmiségen, összevesznek, kibékülnek, időnként meggondolatlanok, néha bénák vagy idegesítőek.
Ez annyira ritka krimiknél, hogy hatalmas felüdülés.
1/10
ironflower 2020 febr. 24. - 14:48:56 1/10
Atyaúristen...... ez most komoly???? Mi ez a sz@rság?
Megmondom: nézhetetlen gagyi :(