Csoda olasz módra

Bakancslistához adom
Per grazia ricevuta
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott olasz vígjáték, 115 perc, 1971

Értékelés:

7 szavazatból
Szerinted?

Egy eldugott kis magánklinikára sürgősséggel behívják az egyik tapasztalt orvost. Egy beteg életét kell megmentenie, aki öngyilkosságot kísérelt meg. Ő Benedetto Parisi, filmünk főszereplője. A váróteremben várandós élettársa és annak anyja aggódva figyelik az eseményeket, és várják a veszélyes műtét kimenetelét. A műtőasztalon fekvő Benedetto pedig végiggondolja eddigi életét, és azt, hogy mi vezetett ide.

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
6/10
Xxy92 2016 jan. 24. - 23:44:41 6/10
Nem egy nagy film, bár egyszer érdemes megnézni, ha másért nem, hát azért, hogy lássuk, volt Bud Spenceréken kívül más is a '70-es évek Olaszországában.
Én sokkal jobban örültem volna, ha az egész film a gyerekkorának festõi falvában játszódott volna. Az élete többi epizódja szerintem üres, nem nagyon jött be. Ami tetszett az az, amit az egész életében istentagadó idõs ember tett a halálos ágyán.

Ha esetleg valakinek megtetszett a felvonulás zenéje, itt van hozzá a link: https://www.youtube.com/watch?v=kpqRffL6YsE (szerintem fantasztikus, emiatt mindenképp megérte megnézni).10/6
6/10
Dalmát 2015 dec. 20. - 20:33:30 6/10
Amennyire én emlékszem, az alapján nincs semmi baj a leírással, és a drámainak tûnõ indítás ellenére vígjáték. Aki szereti a vérbeli olasz komédiákat, annak érdemes megnéznie. Én biztos újra megnézem, sajnos ma már ritkán lehet látni az olasz film nagy színészeit, akik közé Nino Manfredi is tartozott.
szevia 2015 dec. 20. - 14:47:49
Biztos, hogy vígjáték? vagy az ismertetõ egy másik filmrõl szól?