Csodára várva

Bakancslistához adom
The Rainbow Tribe
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott cseh-amerikai vígjáték, 90 perc, 2008

Értékelés:

18 szavazatból
Szerinted?

Miután Morgannél kiújul a rák, az orvosa újabb kemoterápiát javasol. A férfi azonban úgy érzi képtelen lenne még egyszer végigcsinálni ezt a tortúrát, ezért néhány hétre elvonul "feltöltődni" abba a nyári táborba amit még gyermekkorából ismer. Itt azonban igazi kihívások elé állítják a gyerekek, hiszen mindegyik problémás a maga módján. Morgan azonban a nyár végére mégis egy erős csapatot kovácsol belőlük. Hihetetlen kalandok és veszekedések tarkítják a mindennapjaikat, egy rosszullét azonban figyelmezteti a férfit, hogy ideje lenne a betegséggel is foglalkozni. A srácok pedig az életükben először tapasztalják meg, hogy igenis felelősek egymásért és a nevelőjükért. A szövetség, ami létrejött köztük úgy tűnik elég erős, hogy a hazatérés után is kitartson. Már csak az a kérdés, hogy Morgan életére milyen hatással lesznek a gyerekek?
FEA2 FEA2

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
3/10
olahmiki1959 2019 febr. 17. - 01:42:28 3/10
Valahol egy elképesztő baromság volt, minden szempontból!
Böfögés, fingás, fikaevés, trágárkodás, öncélú harsányság - ezek a vígjátéki elemek manapság az amerikai filmekben?
A kezelhetetlen gyerekek megjavulása a tábor végére pedig teljesen hiteltelen - "ahogy azt a rendező elképzelte" - szokták pestiesen mondani...:)
8/10
nikato 2016 okt. 13. - 16:56:15 8/10
A gyerekek viccesek voltak, régen is voltak ilyen táboros gyerek filmek, de azok jobbak voltak! Ez is akkor lett volna jó, ha a betegséget kihagyják a filmbõl és vígjátékként adják el!
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu