Csokileckék

Bakancslistához adom
Lezioni di cioccolato
olasz vígjáték, 99 perc, 2007

Értékelés:

10 szavazatból
Szerinted?

Mattia harminckét éves, sikeres építési vállalkozó. Más kérdés, hogy mindezt úgy érte el, hogy az építkezésein költségmegtakarítás céljából elhanyagolja a biztonsági intézkedéseket és bevándorlókat foglalkoztat feketén. Éppen ígéretes üzletre van kilátás, amikor az egyik illegális munkása, Kamal a biztonsági feltételek hiánya miatt súlyos munkahelyi balesetet szenved: leesik a tetőről és kórházba kerül. Emiatt a férfi képtelen a cukrásztanfolyamra járni, amelyre jelentkezett. Kamal megzsarolja Mattiát, hogy beperli a baleset miatt, hacsak nem vesz részt helyette a tanfolyamon.

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
Filmgusztália 2018 márc. 01. - 17:40:08
Szerettem volna ezt a könnyed olasz filmet magamévá tenni, de az összes megosztóról letörölték, ha valaki használható linket talál, legyen szíves ossza meg velem...tenksz!
Ford Mustang 2011 júl. 12. - 15:35:18 Előzmény Zerkaverka
Ez egy nagy hülyeség, vígjátéknak is borzasztó rossz.
alien1976 2011 jún. 19. - 18:34:27
A film nézésekor volt egy kis zavaró tényezõ, ami a következõt jelentette. A film még a tokon is vígjátéknak van feltüntetve, de pár megmosolyogtató jeleneten kívül, nem találtam nagyon viccesnek. Inkább romantikusnak tûnt. Ami nagyon jó volt benne, és az a rész kimondottan tetszett, a két különbözõ életvitelû, felfogású vallású ember vidám hangvételû beszélgetése volt. Jó volt látni két teljesen más korlátú, felfogású emberek, hogy ismerkednek meg egymással. Ez volt a film legnagyobb pozitívuma a számomra.
Zerkaverka 2010 jún. 15. - 21:38:33
Édes kis film,és nem csak a csokoládé miatt!:) Ajánlom a romantikus-vígjáték kedvelõinek. Legalább egyszer megéri megnézni.:)