Dilinyósok

Bakancslistához adom
Better Off Ted
amerikai vígjátéksorozat, 30 perc, 2009

Értékelés:

21 szavazatból
Szerinted?

Ted Crisp (Jay Harrington) a világ egyik legnagyobb cége, a Veridian Dynamics kutatás-fejlesztési részlegét vezeti, napi feladata képtelenebbnél képtelenebb találmányok kitalálása, megvalósítása és tesztelése. Keménykezű főnöke, Veronica (Portia de Rossi) nem tűr ellentmondást akkor sem, ha a feladat egy fegyverként is funkcionáló tök, szintetikus hús, vagy napelemes sivatagi sütő feltalálása. Ted legfontosabb beosztottjai a két zakkant tudós, Phil (Jonathan Slavin) és Lem (Malcolm Barrett), illetve Linda (Andrea Anders), a csinos, de a cég ellen a maga módján lázadó terméktesztelő, akivel Ted nehézkesen építgeti romantikus kapcsolatát. Ted egyedül neveli kislányát, Rose-t (Isabella Acres), aki egyfajta etikai iránytűként is szolgál a férfi számára, de a Veridian mindennapjaiban még így is nehéz eldönteni, hogy meddig lehet elmenni a profit érdekében.

Évadok:

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
freek82 2013 júl. 28. - 21:32:28
Üdv
Igen, lehet, hogy összekevertem a breaking innel, ahol egy kiváló elsõ évad után, nézhetetlenné fajult a sorozat.
De azért emeltem ki az elsõ évadot, mert mintha ennél is lett volna egy hasonló jelenség, mármint, hogy durván leromlik a minõsége.

Még régebben láttam a sorozatot eredeti nyelven, de ma az elsõ 3 részt megnézem, hogy milyen lett a szinkron, és mivel nem egy hosszú elsõ évadról van szó a 3 rész után lehet, hogy lenyomom a többit is a napokban.
9/10
atisr 2013 júl. 28. - 11:25:33 9/10 Előzmény freek82
Sõt, a második évad is kellemesen kezd;)
freek82 2013 jún. 22. - 14:30:50
Érdekes, hogy ennek nem indított senki topicot, sztem az elsõ évad elég jó.